Παρασκευή, 27 Αυγούστου 2021 21:59

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Παρουσίασε τα εισιτήρια διαρκείας και ανακοίνωσε 4 μεταγραφές (φωτό)

Γράφτηκε από τον

Τα εισιτήρια διαρκείας της περιόδου 2021-22 παρουσίασε πριν λίγο η διοίκηση της “Μαύρης Θύελλας” σε εκδήλωση που φιλοξενήθηκε στο ξενοδοχείο Horizon Blue, με σύνθημα “Ελα και συ κοντά στην ομάδα. Ολοι μαζί για την επίτευξη του στόχου της ανόδου”.

Τα εισιτήρια διαρκείας θα είναι τεσσάρων κατηγοριών με τους διοικούντες να απευθύνουν έκκληση στον κόσμο να σταθεί στο πλευρό της ομάδας και να “αγκαλιάσει” την προσπάθεια που γίνεται στο νέο πρωτάθλημα της Super League 2.

Τα πια φθηνά διαρκείας κοστίζουν 50 ευρώ και απευθύνονται στην ακαδημία του συλλόγου, εκεί που όπως είπαν οι διοικούντες θα οργανωθούν σε επαγγελματικά πρότυπα με υπεύθυνο τον Κώστα Παπασταμάτη.
Την εκδήλωση άνοιξε ο αντιπρόεδρος της ομάδας Γιώργος Ράλλης και στη συνέχεια μίλησαν οι Κώστας Παπασταμάτης, Κώστας Βεργής και ο προπονητής Νίκος Αναστόπουλος που αναφέρθηκε σε αγωνιστικά θέματα.
Επίσης μίλησαν οι ποδοσφαιριστές Ανδρέας Τάτος, Μπάμπης Παυλίδης, Παναγιώτης Κωνσταντινόπουλος, Μάρκο Μαρκόφσκι και ο Μπακαγιόκο.

Επίσης σήμερα η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοίνωσε την απόκτηση τεσσάρων ποδοσφαιριστών. Ο λόγος για τους Ανδρέα Τάτο, Μάρκος Μοσερ Πρετο, Παναγιώτη Τσαγκαλίδη και Ασαμόα.

Αναλυτικό ρεπορτάζ στην “Ελευθερία της Δευτέρας”