Τρίτη, 31 Αύγουστος 2021 18:55

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ: Συνάντηση με τον δήμαρχο Μεσσήνης για το γηπεδικό

Γράφτηκε από τον

Τον δήμαρχο Μεσσήνης Γιώργο Αθανασόπουλο επισκέφθηκαν την περασμένη εβδομάδα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Αστέρα Βαλύρας, με επικεφαλής τον πρόεδρο Χρήστο Καίσαρη.

Η συζήτηση εστιάστηκε στο γηπεδικό που ταλαιπωρεί εδώ και χρόνια το σύλλογο, με πρώτο θέμα στην ατζέντα την τοποθέτηση της νέας κερκίδας.

Ο δήμαρχος μαζί με τον συνεργάτη του .Μπάμπη Μακρή, διαβεβαίωσαν τα μέλη ότι το θέμα της κερκίδας είναι στο τελικό στάδιο της αναδοχής του έργου και σίγουρα πλησιάζουμε επιτέλους στην υλοποίησή του.
Από εκεί και πέρα, στο τραπέζι τέθηκε η ασφάλεια των εγκαταστάσεων, όπου από τους γνωστούς παραβάτες συχνά πυκνά τα αποδυτήρια της ομάδας γίνονται έρμαια επιθέσεων και κλοπών, με αποκορύφωμα τα σκουπίδια που δημιουργούν με το πέρασμά τους δημιουργώντας σοβαρές εστίες μολύνσεως.
Φυσικά αυτό γίνεται όταν η ομάδα δεν είναι εκεί την περίοδο που γίνονται αγώνες ή προπονήσεις. Μια λύση που έγινε δεκτή από τον κ. Αθανασόπουλο ήταν η τοποθέτηση καμερών ασφαλείας στο Δημοτικό Γήπεδο Βαλύρας, κάτι το οποίο θα αποθαρρύνει τους παραβάτες για οποιαδήποτε ζημιά η κλοπή θελήσουν να κάνουν ή αν αποφασίσουν να κάνουν, τουλάχιστον να βρεθούν οι υπαίτιοι.
Στη συνέχεια η συζήτηση έφτασε στο θέμα των αποδυτηρίων με προτάσεις που “έπεσαν” στο τραπέζι για γενικό λίφτινγκ υπό προϋποθέσεις, οι οποίες θα ελεγχθούν διεξοδικά από αρμόδια τμήματα του Δήμου.
Τέλος, ο δήμαρχος ενημερώθηκε ότι ο σύλλογος αυτή την εβδομάδα ξεκινά την προετοιμασία για την νέα αγωνιστική σεζόν και θα πρέπει να επιταχυνθούν οι όποιες εργασίες χρειάζονται για την καθαριότητα και συντήρηση των εγκαταστάσεων, κάτι το οποίο έκανε δεκτό και έδωσε εντολή για την άμεση αποκατάσταση και έναρξη εργασιών.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ