Σάββατο, 04 Σεπτέμβριος 2021 14:45

Ολα έτοιμα για το φιλανθρωπικό φιλικό Εράνη – φίλοι Νίκου Λυμπερόπουλου

Γράφτηκε από τον

Ενα ξεχωριστό φιλικό ματς θα γίνει αυτή τη Δευτέρα στο νέο Στάδιο Φιλιατρών, καθώς η Εράνη θα αντιμετωπίσει στις 6 μ.μ. μια ομάδα που θα αποτελείται από τους φίλους Νίκου Λυμπερόπουλου, του σπουδαίου Φιλιατρινού ποδοσφαιριστή που έγραψε ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ορισμένοι από τους πρωταθλητές Ευρώπης του 2004, καθώς και άλλοι μεγάλοι ποδοσφαιριστές θα αγωνιστούν σ’ έναν αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα, καθώς τα έσοδα θα δοθούν στο Κέντρο Υγείας Φιλιατρών. Η Εράνη ανακοίνωσε χθες ότι το “παρών” θα δώσει και ο νικητής του φετινού survivor και πρώην γκολκίπερ της Καλλιθέας, Σάκης Κατσουλης. 

Τα άλλα σπουδαία ονόματα που θα βρεθούν την Δευτέρα στα Φιλιατρά για καλό σκοπό είναι οι εξής: Γιώργος Καραγκουνης, Άγγελος Μπασινάς, Κώστας Κατσουράνης, Τραϊανός Δέλλας, Γιούρκας Σεϊταρίδης, Σωτήρης Κυριάκος, Παντελής Καφές, Άγγελος Σαλπιγγίδης, Μπρούνο Τσιρίλο, Βασίλης Λάκης, Μιχάλης Καψής, Δημήτρης Παπαδόπουλος, Θανάσης Κωστούλας, Αντώνης Νικοπολίδης, Γιώργος Φωτάκης, Ισμαέλ Μπλάνκο και φυσικά ο οικοδεσπότης Νίκος Λυμπεροπουλος!