Σάββατο, 04 Σεπτέμβριος 2021 19:53

Αρεσε η “Μαύρη Θύελλα" στη νέα φιλική νίκη με 3-1 επί του Ολυμπιακού Βόλου

Γράφτηκε από τον
Αρεσε η “Μαύρη Θύελλα" στη νέα φιλική νίκη με 3-1 επί του Ολυμπιακού Βόλου

Με σκορ 3-1 επικράτησε η Καλαμάτα του Ολυμπιακού Βόλου σε φιλικό που έδωσε το Σάββατο το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας.

Ηταν το τρίτο συνολικά φιλικό για το συγκρότημα του Νίκου Αναστόπουλου και δεύτερο απέναντι στην ομάδα του Βόλου (4-0 το πρώτο στο Πήλιο).
Οι “μελανόλευκοι” μπροστά σε 400 περίπου φίλους τους άφησαν καλές εντυπώσεις και έδειξαν πως βαδίζουν σε καλό δρόμο, εν όψει του πρωταθλήματος της Super League 2.
Στο 11’ ύστερα από σέντρα του Μαβινγκά ο Σκοπελίτης με αυτογκόλ έκανε το 1-0. Η τοπική μας ομάδα στο 20’ έκανε δύο τα τέρματα της, ύστερα από σέντρα του Παυλίδη από αριστερά και κεφαλιά του Μαρκόφσκι.
Η ομάδα του Γιώργου Βαζάκα μείωσε το σκορ στο 40’ όταν μετά από λάθος του Σκεντεράι στη μεσαία γραμμή, ο Μπάρτοβιτς έδωσε κάθετα στον Κουντουριώτη που με δυνατό σουτ έγραψε το 2-1, που ήταν και σκορ ημιχρόνου.
Στο 62’ μετά από Βραζιλιάνικη συνεργασία έγινε το 3-1... Ο Ματέους με μπαλιά τρύπα στην πλάτη της άμυνας βρήκε τον Μόζερ που έκανε κίνηση φορ και τσίμπησε την μπάλα, στέλνοντάς τη στα δίχτυα, στην πρώτη του επαφή με αυτή!
Να σημειωθεί πως ο Νίκος Αναστόπουλος χρησιμοποίησε συνολικά 21 ποδοσφαιριστές.
Στην αρχική 11αδα σε σχέση με πέρυσι υπήρχαν τέσσερα νέα πρόσωπα, οι Λουπάνο, Νάνι, Κόκκορης και Σκεντεράι.

(Αναλυτικό ρεπορτάζ στην "Ελευθερία της Δευτέρας")