Κυριακή, 05 Σεπτέμβριος 2021 20:29

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ: Τα αποτελέσματα στα κυριακάτικα ματς της α’ φάσης

Γράφτηκε από τον

 

Εκτός από τον αγώνα του Διαβολιτσίου στη Ζάκυνθο με τον Εθνικό Σκουλικάδου και τη νίκη πρόκριση με σκορ 3-1, σήμερα διεξήχθησαν άλλα επτά παιχνίδια για την α’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ετσι άλλες οκτώ ομάδες πήραν το εισιτήριο για την επόμενη φάση και προστέθηκαν στις 28 που το είχαν κάνει στα ματς της περασμένης εβδομάδας και τις τέσσερις που προκρίθηκαν άνευ αγώνα.
Από τα σημερινά αποτελέσματα ξεχωρίζει το διπλό του Εθνικού στη Μύκονο με 4-1 με ανατροπή και η άνετη επικράτηση του ΠΑΟ Ρουφ επί του Παναιγιαλείου
με 4-0.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα:
Αναγέννηση Ιεράπετρας-Κερατσίνι 0-1
ΑΕ Μυκόνου-Εθνικός 1-4
Εθνικός Σκουλικάδου- ΑΟ Διαβολιτσίου 1-3
Αιολικός- Πανελευσινιακός (1-1 παρ.)
Άρης Σούδας- ΑΟ Καραβά 3-0
Ατσαλένιος- ΑΟ Πυλίου Κω 3-2
ΠΑΟ Ρουφ- Παναιγιάλειος 4-0
ΑΕΠ Κοζάνης- ΠΟ Ελασσόνας 0-3

Οι ομάδες που προκρίθηκαν από την περασμένη εβδομάδα στη β’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδας είναι οι εξής: Κοζάνη, Άγιος Νικόλαος, ΑΕ Λευκίμμης, Αίας Σαλαμίνας, Αήττητος Σπάτων, Αγροτικός Αστέρας, Παναχαϊκή, ΑΟ Υπάτου, Θησέας Αγριάς, Αχέρων Καναλακίου, ΑΟ Νέας Αρτάκης, Γιούχτας, Ηλιούπολη, Προοδευτική, Εδεσσαϊκός, Τηλυκράτης, Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων, Εθνικός Σοχού, Αναγέννηση Πλαγιάς, Πανδραμαϊκός, Άρης Σκάλας, Αλεξανδρούπολη, Άρης Αβάτου, Ποσειδών Μηχανιώνας, Αμβρυσσέας Διστόμου, Θησέας Αγριάς, ΠΟ Φήκης, Παναγρινιακός, Χαραυγιακός, Αταλάντη, Διαγόρας Βραχνέικων και Μακεδονικός.