Δευτέρα, 27 Σεπτέμβριος 2021 11:26

ΕΡΑΝΗ: Δεν γίνεται το φιλικό με Πανηλειακό

Γράφτηκε από τον
ΕΡΑΝΗ: Δεν γίνεται το φιλικό με Πανηλειακό

Ενα δυνατό φιλικό είχε κανονίσει να δώσει σήμερα Δευτέρα η Εράνη με τον Πανηλειακό, αλλά τελικά αυτό δεν θα διεξαχθεί... 

Το φιλικό παιχνίδι ματαιώθηκε με υπαιτιότητα της ομάδας του Πύργου, όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της η Φιλιατρινή ομάδα. Μάλιστα είχε γίνει προπώληση εισιτηρίων για το εν λόγω φιλικό και έτσι όσοι είχαν προμηθευτεί εισιτήρια θα μπορούν να παρακολουθήσουν με το απόκομμα τον αγώνα Κυπέλλου Μεσσηνίας με το Διαβολίτσι που θα διεξαχθεί το διήμερο 30-31 Οκτωβρίου στο παλιό γήπεδο Φιλιατρών.

Να θυμίσουμε πως στο προηγούμενο φιλικό που έδωσαν οι “πράσινοι” την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου είχαν νικήσει με 2-0 τον Πάμισο στα Φιλιατρά.

Η Εράνη πλέον προετοιμάζεται για το πρωτάθλημα της Α’ τοπικής και για το ματς της πρεμιέρας με αντίπαλο την Κυπαρισσία εκτός έδρας.
Το εν λόγω ντέρμπι ορίστηκε για την προσεχή Κυριακή και οι “πράσινοι” εκτιμούν πως θα είναι έτοιμοι και προσηλωμένοι στο στόχο τους.
Αλλωστε η Φιλιατρινή ομάδα ενισχύθηκε σημαντικά στο μεταγραφικό παζάρι, αποκτώντας τους Γκεβόρι, Τσόπελα, Μπάρκα, Αλεξανδρόπουλο, Διονυσόπουλο και Γεωργιόπουλο και φιλοδοξεί να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα.