Δευτέρα, 27 Σεπτέμβριος 2021 17:50

Απόλλων Σμύρνης-Ιωνικός: Το restart η «ελαφρά ταξιαρχία», το σερί τους οι Νικαιώτες

Γράφτηκε από τον

Ένα από τα δύο τελευταία ματς της αγωνιστικής διεξάγεται στη Ριζούπολη, εκεί όπου ο τοπικός Απόλλων Σμύρνης υποδέχεται τον Ιωνικό.

Ο Απόλλων Σμύρνης αντιμετωπίζει τον Ιωνικό στο γήπεδο της Ριζούπολης, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας (19:30, Cosmote Sport 1).
Η «ελαφρά ταξιαρχία» προχώρησε γρήγορα σε αλλαγές, απομακρύνοντας τον Γιάννη Πετράκη και φέρνοντας στη θέση του τον Τζιανλούκα Φέστα και η διοίκηση ελπίζει να έχουν αντίκρισμα, μετά τις τρεις ήττες και τα 11 γκολ παθητικό. Η αθηναϊκή ομάδα θέλει να σταματήσει το συντομότερο ένα σερί ηττών, που θα την κρατήσει πολύ πίσω.

Τέσσερις βαθμούς, μετά την ήττα στην πρεμιέρα από την ΑΕΚ, μετράει ο Ιωνικός, ο οποίος προέρχεται από τη νίκη επί του Άρη και την ισοπαλία με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Στη Ριζούπολη, τώρα, οι Νικαιώτες θα ψάχνουν την πρώτη τους νίκη μακριά από το γήπεδό τους μετά τις 26 Αυγούστου 2006 (είχε νικήσει με 2-0 τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ).

Οι πιθανές συνθέσεις
Απόλλων Σμύρνης (3-5-2): Κότσαρης - Ντομίνγκες, Άλβες, Λισγάρας – Τουτουαρίμα, Σλίβκα, Ματέι, Φατιόν, Ντεντάκης – Ντάουντα, Παμλίδης.
Ιωνικός (4-2-3-1): Χουτεσιώτης - Μύγας, Τσιγκρίνσκι, Σάντσεζ, Βαλεριάνος - Ρομαό, Κάνιας - Ντάλσιο, Άοσμαν, Ματσούκας - Τουράμ.

Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο κ. Ευαγγέλου (Αθήνας), με βοηθούς τους κ.κ. Μαυρουδή (Ηρακλείου), Βεργέτη (Αργολίδας) και τέταρτο τον κ. Βάτσιο (Δυτικής Αττικής). Στο VAR θα είναι οι κ.κ. Παπαπέτρου (Αθήνας), Πετρόπουλος (Αρκαδίας).

Πηγή: www.sport-fm.gr