Τρίτη, 22 Ιούλιος 2014 20:10

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ: Παρουσιάζει αύριο το Νίκο Κουρμπανά

Γράφτηκε από τον
"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ: Παρουσιάζει αύριο το Νίκο Κουρμπανά

Στην Καλαμάτα είναι  από σήμερα ο Νίκος Κουρμπανάς. Ο νέος τεχνικός της "Μαύρης Θύελλας"  θα παρουσιαστεί επίσημα  από τη διοίκηση αύριο στη μία το μεσημέρι στο ξενοδοχείο Horizon Blu (Ναυαρινού 217). Μια εκδήλωση που αναμένεται  να έχει και ειδήσεις όσον αφορά την ενίσχυση της ομάδας, καθώς βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο οι επαφές με αρκετούς μεταγραφικούς στόχους.


Η μοναδική προσθήκη μέχρι σήμερα είναι ο έμπειρος επιθετικός Πέτρος Δημητριάδης, όμως έχει επέλθει προφορική συμφωνία και με άλλους παίκτες, τους οποίους θα ανακοινώσει η διοίκηση στο πλαίσιο της παρουσίασης του νέου προπονητή.
Ο κ. Κουρμπανάς μιλά άλλωστε καθημερινά με τον Γιώργο Ράλλη και τους συνεργάτες του ώστε να προχωρήσει γρήγορα ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν.
Ο αριθμός των μεταγραφών θα είναι διψήφιος με δεδομένο ότι μετρώνται στα δάκτυλα του ενός χεριού οι παίκτες που θα συνεχίσουν από πέρυσι.  Κάτι που σημαίνει ότι ο νέος προπονητής καλείται να χτίσει μια ομάδα από την αρχή με σκοπό την κατάκτηση του τίτλου στη Γ' εθνική και κατ' επέκταση την άνοδο στη Β' εθνική.
Η προετοιμασία για τη νέα σεζόν θα ξεκινήσει την προσεχή Δευτέρα, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα που θα έχουν οι επαφές για παίκτες.  Εκτιμάται όμως ότι στην "πρώτη" μπορεί να δώσουν το παρών 16- 17 ποδοσφαιριστές και σταδιακά να ενσωματωθούν και οι υπόλοιποι.