Δευτέρα, 04 Οκτώβριος 2021 17:45

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ – ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ 1-2: Διπλό στο Σουληνάρι με Ψυχογιάννη και Γεωργιάδη

Γράφτηκε από τον
ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ – ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ 1-2: Διπλό στο Σουληνάρι με Ψυχογιάννη και Γεωργιάδη

Οι 11 του Απόλλωνα Πεταλιδίου νίκησαν τους... έντεκα του Τσικλητήρα Πύλου χθες στο Σουληνάρι, καθώς οι δύο ομάδες λόγω της μη έκδοσης αρκετών δελτίων και τραυματισμών παρατάχθηκαν χωρίς αναπληρωματικούς!

Για τον Τσικλητήρα μάλιστα ο γκολκίπερ Φερνάντο αγωνίστηκε ως επιθετικός, ενώ στον αντίποδα ο πορτιέρο του Πεταλιδίου, Αργυρόπουλος ολοκλήρωσε το ματς τραυματίας. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 40’ όταν ο Γεωργιάδης έκανε το σουτ, ο Ηλ. Σαρρής απέκρουσε και στην επαναφορά ο Νικηφόρος Ψυχογιάννης με προβολή έκανε το 0-1. Στο 68’ ο Γεωργιάδης με σουτ από το ύψος της περιοχής έγραψε το 0-2 και το μόνο που κατάφερε στη συνέχεια ο Τσικλητήρας, ήταν να μειώσει στο 75’ με κεφαλιά του Β. Πανταζόπουλου.
Το ματς διαιτήτευσε ο Τσουλάκος με βοηθούς τους Τσοπανάκη και Γαϊτάνη.
ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Ηλ. Σαρρής, Β. Πανταζόπουλος, Καρδάσης, Ζάκα, Κούβελας, Φερνάντο, Αλ. Αθανασόπουλος, Θεοδ. Αθανασόπουλος, Μεμά, Ράτο, Αλντο.
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ: Αργυρόπουλος, Κ. Ψυχογιάννης, Χούτος, Πανταζόπουλος, Φωτόπουλος, Σεφεράσι, Νικ. Ψυχογιάννης, Μεμά, Σαραντόπουλος, Θερριός, Γεωργιάδης.