Δευτέρα, 04 Οκτωβρίου 2021 18:21

ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ – ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ 1-0: Τρίποντο με Μερκούρη

Γράφτηκε από τον
ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ – ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ 1-0: Τρίποντο με Μερκούρη

Με γκολ του Ηλία Μερκούρη στο 70’ ο Ακρίτας λύγισε την αντίσταση του Τέλλου Αγρα στην Κορώνη και ξεκίνησε ιδανικά το πρωτάθλημα της Α’ τοπικής.

Ο μεσοεπιθετικός των γηπεδούχων βρήκε δίχτυα με σουτ στο 70, σ’ ένα παιχνίδι που πήγε στη δύναμη και φαινόταν ότι θα κριθεί στο γκολ.
Οι δύο ομάδες έπαιξαν μάλιστα σε όλο το δεύτερο ημίχρονο με δέκα παίκτες, καθώς στο 45’ αποβλήθηκαν οι Κουτσουμπός και Κ. Λυμπερόπουλος. Ο ρέφερι Καυκάς τους έδειξε απευθείας την κόκκινη κάρτα για διαπληκτισμό.
Οι νικητές , που αγωνίστηκαν, χωρίς τους Φέστα και Γαλανόπουλο, έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 7’ με τον Τσιριγώτη σε τετ α τετ (απέκρουσε ο Λαμπίρης), ενώ ο Αγρας είχε επίσης μεγάλη ευκαιρία στο 47’ με τον Μπολούν, αλλά και στο 5’ με την “λόμπα” του Κ. Λυμπερόπουλου που έβγαλε με τα ακροδάχτυλα ο Σακκάς.
Για τους μαχητικούς φιλοξενούμενους απουσίαζαν οι τραυματίες Λακριντής, Καραχούντρης και Βενετσανάκος.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Καυκάς με βοηθούς τους Π. Νικολόπουλο και Ταβουλαρέα.
ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ: Σακκάς, Σπανός, Σταμάτης, Κουτσουμπός, Παναγιωτόπουλος, Μερκούρης, Τσιμικλης, Μάραντος, Κάνιστρας (85’ Σαρδέλης), Μουτζούρης, Τσιριγώτης.
ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Λαμπίρης, Καραχάλιος, Βελισσάρης, Αλεβίζος, Κυρ. Λυμπερόπουλος, Ηλιόπουλος, Μπολούν, Χρόνης (46’ Αναστασόπουλος), Δημόπουλος (75’ Θοδ. Τσόπελας), Αναστ. Τσόπελας (83’ Σερέτης), Κ. Λυμπερόπουλος.