Τετάρτη, 06 Οκτωβρίου 2021 18:25

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ 2-0: Αποκλεισμός με παίκτη λιγότερο στο β' ημίχρονο

Γράφτηκε από τον
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ 2-0: Αποκλεισμός με παίκτη λιγότερο στο β' ημίχρονο

Τον αποκλεισμό από το Κύπελλο Ελλάδας γνώρισε σήμερα η Καλαμάτα που ηττήθηκε με 2-0 από το Λεβαδειακό στη Βοιωτία.

Ενας άδοξος αποκλεισμός για την "Μαύρη Θύελλα" μιας και έπαιζε με παίκτη λιγότερο για σχεδόν όλο το β' ημίχρονο λόγω αποβολής του αρχηγού της Παναγιώτη Κωνσταντινόπουλου.
Η Μεσσηνιακή ομάδα πάντως ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος από τον Λεβαδειακό και έχασε μεγάλες ευκαιρίες για να προηγηθεί. Στο 8' ο Λουκίνας σούταρε από πλεονεκτική θέση, αλλά ο Στογιάνοβιτς απέκρουσε, ενώ στο 27' ο Αναστασόπουλος εκτέλεσε με δύναμη ένα φάουλ με την μπάλα να χτυπά στο τείχος και να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι!
Δύο λεπτά αργότερα ο Κόκκορης πλάσαρε από κοντά για να διώξει λίγο πριν τη γραμή ο Τζημόπουλος. Στο 49' όμως άλλαξαν οι αριθμητικές ισορροπίες όταν ο Πειραιώτης διαιτητής Τσαμούρης έδειξε την απευθείας κόκκινη στον Κωνσταντινόπουλο για τάκλιν από πίσω στο Νίλι. Μια απόφαση που προκάλεσε θύελλα διαμαρτυριών από πάγκο και παίκτες της Καλαμάτας, που τη θεώρησαν υπέρμετρα αυστηρή.
Μετά την αποβολή οι γηπεδούχοι φυσιολογικά πήραν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και αρχικά έχασαν μια ευκαιρία στο 58' με τον Ταϊρη να λέει "όχι" σε κεφαλιά του Λινάρδου.
Ομως στο 64' έγινε το 1-0 όταν μετά από προσωπική ενέργεια ο Τσάτρας και προσποιήσεις με σουτ έστειλε την μπάλα πρώτα στο δεξί δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα για το 1-0.
Το δεύτερο γκολ για τους "πράσινους" επιτεύχθηκε στο 76' με συρτό σουτ του Μουτίνιο.
Αξίζει να σημειωθεί πως στη Λιβαδειά βρέθηκαν και 25 περίπου οπαδοί της "Μαύρης Θύελλας", χειροκροτώντας στο τέλος τους παίκτες παρά τον αποκλεισμό, για την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν!

(Αναλυτικό ρεπορτάζ στο αυριανό φύλλο της "Ελευθερίας")