Τετάρτη, 06 Οκτώβριος 2021 19:14

Κύπελλο Ελλάδας: Τα αποτελέσματα της 4ης φάσης

Γράφτηκε από τον
Κύπελλο Ελλάδας: Τα αποτελέσματα της 4ης φάσης

Η ΑΕΛ λύγισε τον Διαγόρα στη Ρόδο στην παράταση (1-2), όπως και τα Τρίκαλα εκτός έδρας τον ΑΟ Υπάτου (0-1). Πρόκριση στα πέναλτι για Αναγέννηση Καρδίτσας και Άγιο Νικόλαο.

Σπουδαία πρόκριση για την ΑΕΛ. Παρότι τα βρήκαν σκούρα, οι «βυσσινί» λύγισαν τον Διαγόρα στη Ρόδο στην παράταση (1-2) και πέρασαν στην επόμενη φάση.
Ο Μαυριάς είχε δώσει προβάδισμα στους φιλοξενούμενους στο 41’, με τον Ραφίνια στο 78’ να ισοφαρίζει για λογαριασμό των γηπεδούχων και να στέλνει το ματς στην παράταση. Εκεί, ο Γιάκος με πέναλτι στο 97’ έγειρε την πλάστιγγα υπέρ της ΑΕΛ, που προκρίθηκε στην 5η φάση.
Πρόκριση για τα Τρίκαλα στην παράταση κόντρα στον ΑΟ Υπάτου (0-1), ενώ τη διαδικασία των πέναλτι χρειάστηκαν οι Αναγέννηση Καρδίτσας και Άγιος Νικόλαος κόντρα σε Αλμωπό Αριδαίας και Κοζάνη, αντίστοιχα.

Σκόραρε ο Μπαστακός

Στις Σέρρες ο Πανσερραϊκός πήρε σπουδαία πρόκριση επί του Ηρακλή με 2-1, κάνοντας την ανατροπή στο σκορ! Σκόρερ της ομάδας της Θεσσαλονίκης ήταν ο καλαματιανός επιθετικός Μιχάλης Μπαστακός με κεφαλιά στο 67'.

Τα αποτελέσματα της 4ης φάσης

Παναχαϊκή - Αιγάλεω 1-0
Διαγόρας - ΑΕΛ 1-2 παράταση (1-1 καν. διάρκεια)
Αναγέννηση Καρδίτσας - Αλμωπός Αριδαίας 2-0 πέναλτι (1-1 παράταση, 0-0 καν. διάρκεια)
Προοδευτική - Ξάνθη 0-2
Νίκη Βόλου - Εργοτέλης 2-0
Κοζάνη - Άγιος Νικόλαος 4-5 πέναλτι (1-1 καν. διάρκεια και παράταση)
Α.Ο. Υπάτου - Τρίκαλα 0-1 παράταση (0-0 καν. διάρκεια)
Πανσερραϊκός - Ηρακλής 2-1
Λεβαδειακός - Καλαμάτα 2-0
Άνευ αγώνων έχουν προκριθεί οι Ηλιούπολη, Κηφισιά, Αχέρων Καναλακίου, Λευκίμμη και Καλλιθέα. Τα ζευγάρια της επόμενης φάσης όπου θα μπουν και οι 10 από τις 14 ομάδες της Super League 1 (δεν συμμετέχουν οι πρώτοι τέσσερις της περσινής βαθμολογίας) θα γίνουν γνωστά τις επόμενες ημέρες και οι αγώνες θα διεξαχθούν το τριήμερο 26-27-28/10.

Πηγή: www.sport-fm.gr