Δευτέρα, 11 Οκτώβριος 2021 14:25

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ – ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ 1-1 Διεκόπη στο 62’ λόγω κακοκαιρίας! (φωτό)

Γράφτηκε από τον
ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ – ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ 1-1 Διεκόπη στο 62’ λόγω κακοκαιρίας! (φωτό)

Η έντονη κακοκαιρία που επικράτησε στην περιοχή των Γαργαλιάνων χθες το απόγευμα οδήγησε στη διακοπή του αγώνα της Α’ τοπικής μεταξύ του Τέλλου Αγρα και της Κυπαρισσίας...

Οι δύο ομάδες πρόλαβαν να αγωνιστούν 62’ λεπτά, όταν ξέσπασε έντονη βροχόπτωση και δυνατός αέρας για περίπου 20 λεπτά.
Οι ομάδες με το διαιτητικό τρίο πήγαν στα αποδυτήρια, με τον διαιτητή Σκόρδο να αποφασίζει τη διακοπή του αγώνα, αφού σε ορισμένα σημεία ο αγωνιστικός χώρος είχε μετατραπεί σε... λίμνη και υπήρχε κίνδυνος για τραυματισμό των ποδοσφαιριστών.
Η επιτροπή πρωταθλημάτων της ΕΠΣΜ όρισε τη συνέχεια του παιχνιδιού την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου (4 μ.μ.) από το 62ο λεπτό.

Τη στιγμή της διακοπής το σκορ ήταν ισόπαλο 1-1, χάρις σε γκολ που σημειώθηκαν στο πρώτο ημίχρονο.
Στο 11’ ο Αγρας απείλησε με το σουτ του Δημόπουλου να φεύγει λίγο άουτ.

Το 0-1 ο Παναγόπουλος

Οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα στο 15’ μετά από σέντρα του Παρασκευόπουλου και κεφαλιά του Παναγόπουλου που έγραψε το 0-1.

Φωνές οι γηπεδούχοι για πέναλτι και αποβολή

Στο 20’ οι “ερυθρόλευκοι” διαμαρτυρήθηκαν έντονα για ανατροπή του Μπολούν από τον Μαρκόπουλο μέσα στην περιοχή, θεωρώντας πως έπρεπε να δοθεί πέναλτι και αποβολή... Ο κ. Σκόρδος είχε άλλη άποψη και έδωσε κίτρινη κάρτα στον παίκτη του Αγρα για “θέατρο”, κάτι που προκάλεσε τις αντιδράσεις των γηπεδούχων!
Στο 25’ το φάουλ του Μπολούν δεν βρήκε για λίγο στόχο, ενώ ίδια κατάληξε είχε για τον ΑΟΚ ένα σουτ του Κωνσταντόπουλου στο 28’.

Ισοφάριση στο 44' με Τ. Τσόπελα

Η ομάδα του Δημήτρη Λίτσα έφτασε στην ισοφάριση στο 44’ μετά από έξοχη ατομική ενέργεια και σουτ του Τάσου Τσόπελα, με την μπάλα να κοντράρει σε έναν αμυντικό και να καταλήγει στα δίχτυα για το 1-1.
Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου η Κυπαρισσία έχασε μεγάλη ευκαιρία όταν ύστερα από εκτέλεση κόρνερ, ο Παναγόπουλος πήρε την κοντινή κεφαλιά, με τον Λαμπίρη να διώχνει ενστικτωδώς!

Ζήτησε πέναλτι ο ΑΟΚ

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Ηλία Φωτόπουλου μπήκε πολύ δυνατά και στο 58’ ζήτησε έντονα πέναλτι σε ανατροπή του Αντωνόπουλου από τον Λυμπερόπουλο, με τον κ. Σκόρδο να δίνει συνέχεια στο ματς.

Λίγα λεπτά αργότερα... άνοιξαν οι ουρανοί στους Γαργαλιάνους, με συνέπεια το ματς να διακοπεί και να συνεχιστεί σε νέα ημερομηνία...
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Σκόρδος, με βοηθούς τους Σταυρόπουλο και Γαϊτάνη.
ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Λαμπίρης, Αλεβίζος, Βελησσάρης, Καραχάλιος, Κ. Λυμπερόπουλος, Χρόνης, Ηλιόπουλος, Μπολούν, Δημόπουλος, Τ. Τσόπελας, Ανασταστόπουλος.
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Σταυρόπουλος, Παρασκευόπουλος, Ανδρουτσής, Μιτρόφ, Μαρκόπουλος, Σπυρόπουλος, Κωνσταντόπουλος, Χρ. Μπουτσικάκης, Αντωνόπουλος, Παναγόπουλος, Κατσιώλης (46’ Καπλάνης).