Τετάρτη, 13 Οκτώβριος 2021 11:16

ΕΡΑΝΗ: Χαμόγελα για την αντίδραση στο β’ ημίχρονο με Πεταλίδι

Γράφτηκε από τον
ΕΡΑΝΗ: Χαμόγελα για την αντίδραση στο β’ ημίχρονο με Πεταλίδι

Το παρθενικό της τρίποντο στην Α’ τοπική πανηγύρισε την Κυριακή η Εράνη στο Πεταλίδι, επικρατώντας του τοπικού Απόλλωνα με 4-3, χάρις σε γκολ στο 92’!

Η Φιλιατρινή ομάδα είχε σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της και λίγο έλλειψε να υποστεί απώλεια βαθμών σε ένα παιχνίδι που ήθελε πάση θυσία τη νίκη, όμως το χτύπημα φάουλ του Ανδρέα Χρονόπουλου στις καθυστερήσεις της χάρισε τους τρεις βαθμούς.
Ο προπονητής της ομάδας Κώστας Λυμπερόπουλος (φωτό) επισημαίνει πως η ομάδα του δεν έχει βρει αγωνιστικό ρυθμό και περιμένει μεγάλη βελτίωση στη συνέχεια: “Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί, ενώ αντιμετωπίσαμε και προβλήματα με τους Ανδρώνη και Τσόπελα.
Στο δεύτερο μέχρι το 70’ εμφανίσαμε το καλό μας πρόσωπο. Πετύχαμε τρία γκολ και χάσαμε κι άλλες ευκαιρίες.
Ομως το Πεταλίδι από μια στατική φάση μπήκε ξανά στο παιχνίδι και ύστερα κάτω από άσχημες καιρικές συνθήκες το ματς έγινε γκραν γκινιόλ!

Βελτίωση περιμένει ο Λυμπερόπουλος

Ημασταν άτυχοι που δεχθήκαμε γκολ στο 90’, αλλά ύστερα τυχεροί που βάλαμε το νικητήριο στο 92’. Θέλαμε μόνο τη νίκη σε αυτό το ματς και είμαστε χαρούμενοι που έστω και δύσκολα τα καταφέραμε”.
Ο Φιλιατρινός τεχνικός έχει μείνει ικανοποιημένος από τη συγκομιδή των
4 βαθμών σε δύο εκτός έδρας ματς, εκ των οποίων το ένα ήταν με την ανταγωνίστρια για τον τίτλο Κυπαρισσία.
Πλέον η Εράνη έχει δύο εβδομάδες στη διάθεση της για να προετοιμαστεί και να εμφανιστεί καλύτερη στη συνέχεια της Α’ τοπικής. Την προσεχή αγωνιστική θα κάνει το ρεπό της και την 4η αγωνιστική υπάρχει το παιχνίδι με την Χώρα που θα πάρει τους βαθμούς στα... χαρτιά. Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση είναι με τον Τσικλητήρα Πύλου στα Φιλιατρά, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής.

Πήρε τον 19χρονο Λεβεντάκη

Μέχρι τότε θα είναι έτοιμοι, τόσο ο Ανδρώνης που αισθάνθηκε ένα σφίξιμο στη γάμπα και αποχώρησε από το ματς του Πεταλιδίου, όσο και ο Πέππας που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στον οπίσθιο μηριαίο.
Αξίζει να σημειωθεί πως η Εράνη πραγματοποίησε τις προηγούμενες ημέρες και μια ακόμη μεταγραφή... Συγκεκριμένα απέκτησε τον 19χρονο κεντρικό αμυντικό Διονύση Λεβεντάκη από την Κ19 του Απόλλωνα Σμύρνης.
Ο Λεβεντάκης κατάγεται από τα Φιλιατρά και ήρθε στην Τριφυλιακή πόλη για μόνιμη εγκατάσταση. Μάλιστα έκανε το ντεμπούτο του στο ματς με το Πεταλίδι, αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις.