Τρίτη, 19 Οκτώβριος 2021 11:58

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: “Ολα θα φανούν στο γήπεδο”, τονίζει ο Μάρκος Στεφανίδης

Γράφτηκε από τον
ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: “Ολα θα φανούν στο γήπεδο”, τονίζει ο Μάρκος Στεφανίδης

Σε ρυθμούς πρωταθλήματος κινείται πλέον ο Α.Ο. Διαβολιτσίου, καθώς την Κυριακή ξεκινά η Γ’ εθνική.

Πρώτος σταθμός στο φετινό ταξίδι του ΑΟΔ η Ναύπακτος, όπου θα αντιμετωπίσει τον φιλόδοξο Ναυπακτιακό Αστέρα. Το ευχάριστο είναι ότι δεν υπάρχουν προβλήματα και ο Μάρκος Στεφανίδης θα παρατάξει ιδανική 11άδα. Ο τεχνικός του Διαβολιτσίου μιλώντας στην “Ε” για την πρεμιέρα είπε: “Σε όλα τα φιλικά δοκίμαζα κάτι διαφορετικό για να γνωρίσω καλύτερα την ομάδα, τι μας ταιριάζει καλύτερα σε διάφορες φάσεις του παιχνιδιού. Την Κυριακή δεν τίθεται θέμα δοκιμών. Θα κοιτάξω να παίζουμε με το καλύτερο δυναμικό και να διεκδικήσουμε τους τρεις βαθμούς”.
Το Διαβολίτσι έχει εξαιρετικά δύσκολο πρόγραμμα στο ξεκίνημα της Γ’ εθνικής, καθώς στις πρώτες έξι αγωνιστικές θα δώσει μόνο ένα εντός έδρας ματς (με τον Αμβρακικό Λουτρού την δεύτερη αγωνιστική).
Συγκεκριμένα, θα παίξει κατά σειρά με Ναυπακτιακό Αστέρα, Αμβρακικό, Παναχαϊκή, Παναιγιάλειο, Παναγρινιακό, ενώ ενδιάμεσα (την 5η αγωνιστική) θα κάνει το ρεπό του στον 4ο όμιλο.
Ο Μάρκος Στεφανίδης δεν δείχνει πάντως να ανησυχεί.“Είτε εντός, είτε εκτός έδρας, το ίδιο είναι αυτή την περίοδο για εμάς, αφού λόγω του προβλήματος με το γήπεδο έχουμε μάθει να παίζουμε εκτός έδρας.
Δεν στέκομαι στο πρόγραμμα. Δεν υπάρχει εύκολο και δύσκολο πρόγραμμα. Ολα θα φανούν στο γήπεδο”, σημειώνει ο προπονητής του Διαβολιτσίου, που την Κυριακή έδωσε ένα ακόμα φιλικό με αντίπαλο τον Παναρκαδικό στην Τεγέα (1-1).
Πλέον ο ΑΟΔ επικεντρώνεται στο Ναυπακτιακό Αστέρα και πρόθεση της τεχνικής ηγεσίας είναι να γίνουν οι τελευταίες προπονήσεις σε γήπεδο με φυσικό χλοοτάπητα ώστε να εξοικειωθούν οι παίκτες με τις συνθήκες που θα συναντήσουν την Κυριακή. Θυμίζουμε ότι το Διαβολίτσι προπονείται στο γήπεδο της Δυτικής Παραλίας, καθώς στο Διαβολίτσι έχει γίνει επανασπορά, ενώ εκκρεμούν και άλλα έργα για να μπορέσει να φιλοξενήσει αγώνα πρωταθλήματος. Ετσι το ματς με τον Αμβρακικό Λουτρού θα γίνει πιθανότατα στο Μελιγαλά.