Κυριακή, 27 Ιούλιος 2014 19:38

ΕΠΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Καλεί τις ομάδες να τακτοποιήσουν τις οφειλές

Γράφτηκε από τον
ΕΠΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Καλεί τις ομάδες να τακτοποιήσουν τις οφειλές

Τις οφειλές που εκκρεμούν από την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο, έτσι ώστε να μην έχουν πρόβλημα πραγματοποίησης μεταγραφών, αλλά και αποδέσμευσης παικτών θα πρέπει να τακτοποιήσουν οι ομάδες που ανήκουν στη δύναμη των σωματείων της ΕΠΣΜ.


Η ανακοίνωση της ΕΠΣΜ, για το συγκεκριμένο θέμα αναφέρει: «H ΕΠΣ Μεσσηνίας ενόψει της έναρξης της αγωνιστικής περιόδου 2014 - 2015, καλεί τα σωματεία δύναμής της να τακτοποιήσουν, άμεσα, τις οικονομικές εκκρεμότητές τους προς την Ε.Π.Σ.Μ., από οποιαδήποτε αιτία προερχόμενες.
Σε διαφορετική περίπτωση, θα τεθούν σε εφαρμογή οι προβλεπόμενες κυρώσεις του Κ.Α.Π., των παραρτημάτων του και του  άρθρου 15, παράγρ. 14 του Κανονισμού Ιδιότητας και Μετεγγραφών - Παράρτημα Β Διατάξεις Εφαρμογής Κανονισμών για τους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές, στο οποίο προβλέπεται ότι "Δεν μπορούν να αποκτούν, να αποδεσμεύουν και να παραχωρούν με οποιονδήποτε τρόπο ποδοσφαιριστές, τα σωματεία τα οποία οφείλουν χρηματικά ποσά από οποιονδήποτε λόγο σε υπερκείμενες αρχές (Ενώσεις - Ε.Π.Ο.)».


Παραχωρητήρια για τα γήπεδα

Πέρα από τη δήλωση συμμετοχής οι ομάδες θα πρέπει να δώσουν στην ΕΠΣΜ και έγγραφο, στο οποίο θα αναγράφεται το γήπεδο που θα χρησιμοποιούν ως έδρα τους για τους επίσημους αγώνες της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν. Το παραχωρητήριο χρήσης γηπέδου, το παίρνουν οι ομάδες από τους κατά τόπους δήμους, που είναι υπεύθυνοι για τα δημοτικά γήπεδα.