Δευτέρα, 25 Οκτώβριος 2021 19:55

ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ 3-2: Πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα

Γράφτηκε από τον

Την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ τοπικής σημείωσε το Καλό Νερό, που επικράτησε χθες το απόγευμα εντός έδρας με 3-2 τον Απόλλωνα Πεταλιδίου.

Οι νικητές είχαν αρκετά καλή παρουσία στο πρώτο 45λεπτο, όπου σημείωσαν και τα τρία γκολ, είχαν και 3 δοκάρια σε αυτό το διάστημα και άλλο ένα στην επανάληψη4 δοκάρια αλλά και ευκαιρίες για να διευρύνουν το υπέρ τους σκορ στη διάρκεια της αναμέτρησης, όμως μόνο τρεις κατάφεραν να σκοράρουν και αυτό αποδείχθηκε αρκετό για να φτάσουν στη νίκη. Μια νίκη αγχωτική αφού πέρα από τα 3 γκολ, δεν κατάφεραν να αξιοποιήσουν κάποια άλλη από τις ευκαιρίες που δημιούργησαν - κυρίως με τους Πλάκα, Μαλισόβα, Καραχάλιο – ιδιαίτερα στο β’ μέρος δεν ήταν αποτελεσματικοί και παραλίγο να το πληρώσουν με απώλεια βαθμών.
Οι φιλοξενούμενοι πλήρωσαν την κακή αμυντική λειτουργία τους στο πρώτο μέρος, όμως δεν παράτησαν το παιχνίδι και διεκδίκησαν το θετικό αποτέλεσμα. Μείωσαν στο μέσα του β’ ημιχρόνου, αλλά από εκεί και πέρα δεν μπόρεσαν να απειλήσουν ουσιαστικά την εστία του Κυριακόπουλου και το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν ακόμη περισσότερο το σκορ στις καθυστερήσεις. Στο παιχνίδι παρατάχθηκαν με σημαντικές απουσίες βασικών παικτών τους, καθώς δεν έδωσαν το παρόν οι Αργυρόπουλος, Γεωργιάδης, Σεφεράσι, Αλ. Αθανασόπουλος, Σταματελόπουλος.

Γκολ - δοκάρια

Στο 14’ από σέντρα του Βλαχόπουλου, ο Πλάκας με πλασέ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ. Στο 32’ ο Κουντάνης με σουτ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Πλάκας με σουτ ζευγάρωσε τα τέρματα της ομάδας του και τα δικά του, κάνοντας το 2-0. Στο 36’ ο Βλαχόπουλος με σουτ σημάδεψε το κάθετο δοκάρι. Στο 38’ από σέντρα του Πλάκα, ο Παπαδημητρίου με σουτ από κοντά “έγραψε” το 3-0. Στο 43’ ο Μαλισόβας με σουτ έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι. Στο 60’ ο Κουντάνης εκτέλεσε φάουλ από μακριά και έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 63’ ο Χούτος με απευθείας εκτέλεση κόρνερ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και μείωσε σε 3-1. Στο 92’ ο Χούτος εκτέλεσε φάουλ από μακριά, στην πορεία της μπάλας κινήθηκε ο Σαμοθράκης ο οποίος με πλασέ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 3-2.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Ψηλοπαναγιώτης με βοηθούς διαιτητές τους Γαϊτάνη, Π. Νικολόπουλο.
ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ: Κυριακόπουλος, Γκούσκος, Βλάμης, Περιβολάρης, Ντιόπ, Κουντάνης, Παπαδημητρίου, Καραχάλιος (68’ Κουρούβανης), Πλάκας, Βλαχόπουλος, Μαλισόβας (94’ Κατσίρος).
ΠΕΤΑΛΙΔΙ: Λογιώτης, Κ. Ψυχογιάννης, Χούτος, Πανταζόπουλος, Φωτόπουλος (46’ λ.τρ. Παναγόπουλος), Μπογκντάνι (46’ Σαραντόπουλος), Ν. Ψυχογιάννης, Μεμά, Σαμοθράκης, Θεριός, Αθανασόπουλος (61’ Ηλιόπουλος).
* Στα τελευταία λεπτά του αγώνα ο αμυντικός του Απόλλωνα Πεταλιδίου Κώστας Ψυχογιάννης σε διεκδίκηση της μπάλας με αντίπαλο του κτύπησε στο θώρακα του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες και συνέχισε να παίζει μέχρι τη λήξη του αγώνα. Στη συνέχεια οι άνθρωποι της ομάδας τον μετέφεραν στο νοσοκομείο Κυπαρισσίας, καθώς είχε ενοχλήσεις στο θώρακα ώστε να του παρασχεθεί η απαραίτητη ιατρική βοήθεια.