Δευτέρα, 08 Νοεμβρίου 2021 19:04

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ – ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ 4-1: Καθάρισε στο πρώτο ημίχρονο

Γράφτηκε από τον

Ενα ημίχρονο ήταν αρκετό στον Ολυμπιακό Ανάληψης για να πάρει τη νίκη με 4-1 στο προχθεσινό εντός έδρας παιχνίδι με τη Σπερχογεία.

Οι ερυθρόλευκοι πήραν προβάδισμα στο πρώτο 45λεπτο με 3-0 και έβαλαν τις βάσεις για τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στην επανάληψη με τους γηπεδούχους να βρίσκουν δίχτυα για 4η φορά με τη συμπλήρωση 5 λεπτών από την έναρξη του β’ ημιχρόνου και τους φιλοξενούμενους να σκοράρουν στις καθυστερήσεις του αγώνα.
Παρότι οι νικητές αγωνίστηκαν με απουσίες αφού δεν μπόρεσαν να αγωνιστούν οι τραυματίες Παπαβασιλόπουλος, Δημητρίου και Χρονόπουλος (ο τελευταίος ήταν στο πάγκο), καθώς επίσης και ο Παπαθεοδώρου, ο οποίος έπαιξε στα τελευταία λεπτά. Ετσι δόθηκε η ευκαιρία να αγωνιστούν και παίκτες με μικρότερο χρόνο συμμετοχής στα έως τώρα παιχνίδια.
Η Σπερχογεία, μπορεί για ένα ακόμη παιχνίδι να μην κατάφερε να πάρει βαθμό, όμως σε ήταν σαφώς βελτιωμένη σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια. Οι φιλοξενούμενοι έχουν παράπονα από τη διαιτησία για τον 1ο γκολ του Ολυμπιακού, υποστηρίζοντας ότι υπήρχε οφσάιντ το οποίο δεν καταλογίστηκε. Επίσης κάνουν λόγο για έναν πέναλτι που δεν τους δόθηκε μετά το 1-0. Συγκεκριμένα σε σέντρα στην περιοχή η μπάλα βρήκε σε χέρι αμυντικού. Για τη συγκεκριμένη φάση υποστηρίζουν ότι ο βοηθός διαιτητής το υπέδειξε, όμως ο διαιτητής ενώ αρχικά έδειξε την παράβαση στη συνέχεια ανακάλεσε την απόφαση του.
Το σκορ άνοιξε στο 6’ ο Γ. Καλογερόπουλος και στο 23’ ο Θεοδοσόπουλος πέτυχε το 2-0. Στο 40’ ο Τσώνης σημείωσε το 3-0. Στο 49’ ο Λιόλιος ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-0 και στο 92’ ο Σώκαλης διαμόρφωσε το τελικό 4-1.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κουρτέσης, με βοηθούς Γ. Μιχαλόπουλο και Μπασιλάρη.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ: Κατσίποδας (72’ Ανδρουτσόπουλος), Δημητρακόπουλος, Παυλάκος (86’ Β. Καλογερόπουλος), Τσώνης (62’ Αργάνης), Σπυρόπουλος, Κακογιάννης, Χριστόπουλος, Λιόλιος, Γ. Καλογερόπουλος (86’ Παπαθεοδώρου), Σαραντόπουλος, Θεοδοσόπουλος.
ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Ζαφειρίου (46’ Κ. Κακαλέτρης), Μάτση (46’ Τζεφερεμιναίος), Αθ. Κακαλέτρης, Βέλμαχος, Λένα, Δημητρίου, Γουδέλης (60’ Τσιμπούρης), Μαστρόκαλος, Π. Κακαλέτρης (60’ Κατσάρας), Σώκαλης, Ντάβος (85’ Καστόρας).