Δευτέρα, 08 Νοεμβρίου 2021 19:47

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ – ΟΜΟΝΟΙΑ 0-0: Τρίτη εκτός έδρας ισοπαλία για τους καλαματιανούς

Γράφτηκε από τον

Λευκή ισοπαλία είχαμε χθες στο γήπεδο του Μελιγαλά, ανάμεσα στον τοπικό Εθνικό και την Ομόνοια.

Ενα θετικό αποτέλεσμα είχαν ως στόχο οι δύο ομάδες, όμως οι ποδοσφαιριστές δεν μπόρεσαν να αξιοποιήσουν κάποια από τις ευκαιρίες που έκαναν στη διάρκεια του 90λεπτου και έμειναν στο 0-0.
Ο Εθνικός που ξεκίνησε καλά το παιχνίδι και είχε τρεις αξιόλογες φάσεις στο α’ 45λεπτο με τους Κοντομανωλόπουλο, Βόρφι και Σαραντόπουλο, ενώ για μισή ώρα παρουσίαζε καλή εικόνα, αλλά αυτό που έλειψε ήταν το γκολ. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ρίσκαραν αφού ήθελαν να σκοράρουν και να φτάσουν στη νίκη που θα ήταν η πρώτη του στο πρωτάθλημα. Ομως στην πιο κλασική στιγμή στο 80’ ο Ξυδιάς επιχείρησε το σουτ και έστειλε την μπάλα να περάσει άουτ σύριζα από το οριζόντιο δοκάρι.
Η Ομόνοια φρόντισε να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα και από εκεί και μετά να προσπαθήσει να απειλήσει την αντίπαλη εστία. Παρά τις προσπάθειες των παικτών της δεν ήρθε στο γκολ και έφυγε από το γήπεδο με το σημαντικό βαθμό της ισοπαλίας.
Το ματς διαιτήτευσε ο Σκόρδος, που είχε βοηθούς διαιτητές τους Γαϊτάνη, Π. Νικολόπουλο.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Αλεξόπουλος, Αλντέσκου, Ξυδιάς, Ν. Παπαγεωργίου, Νινιός, Γρ. Παπαγεωργίου, Κοντομανωλόπουλος, Σαραντόπουλος (73’ Αβράμης), Βόρφι, Λάγιος, Κανελλόπουλος.
ΟΜΟΝΟΙΑ: Σταυριανός, Κοστρίβας, Γαβράς, Τάφα (58’ Σταθακόπουλος), Γεωργόπουλος, Χαρλέπας, Μπούνας, Δημητρίου, Μπάλας (89’ Διονυσόπουλος), Ι. Κωστόπουλος (49’ Μπαζάνης), Μπαρσελό (58’ Τζανετάκος).