Τρίτη, 09 Νοεμβρίου 2021 11:01

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Στενοχώρια για την ήττα

Γράφτηκε από τον
“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Στενοχώρια για την ήττα

Η Καλαμάτα επέστρεψε μετά από πολλά χρόνια στη δεύτερη επαγγελματική κατηγορία της χώρας, αλλά δεν το χάρηκε.

Και αυτό για η ΑΕΚ Β’ την υποχρέωσε σε ήττα με 1-0 στην πρεμιέρα της Super League 2. Ο Ευθύμης Χριστόπουλος πέτυχε στο 86’ το γκολ που έκρινε την κυριακάτικη αναμέτρηση στα Σπάτα, με την “Μαύρη Θύελλα” να χάνει μεγάλη ευκαιρία στις καθυστερήσεις με τον Λουκίνα.
Ετσι ο βαθμός χάθηκε για τη μεσσηνιακή ομάδα και είναι λογικό είναι να υπάρχει στενοχώρια την επομένη του αγώνα.
Ο Νίκος Αναστόπουλος μετά το παιχνίδι στάθηκε στον κακό αγωνιστικό χώρο, που σίγουρα αποτέλεσε ανασταλτικό παράγοντα για τις προσπάθειες των δύο ομάδων. Η αλήθεια όμως είναι ότι η Καλαμάτα δεν πήρε καλό βαθμό στο δημιουργικό κομμάτι. Με βάση την εικόνα του αγώνα θα μπορούσε να φύγει αήττητη, αλλά χρειάζεται δουλειά στο επιθετικό κομμάτι, Και να γίνει πιο τολμηρή εκτός έδρας.
Την 2η αγωνιστική η ‘Μαύρη Θύελλα” έχει ρεπό και έτσι θα γίνει φιλικό παιχνίδι το Σάββατο στην Αθήνα με ομάδα Γ’ εθνικής, με πιθανότερους αντιπάλους Ηλιούπολη και Προοδευτική που επίσης δεν έχουν υποχρεώσεις. Επόμενος αντίπαλος στο πρωτάθλημα είναι ο Παναθηναϊκός Β’ σε μια αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στη Μεσσήνη, λόγω εργασιών στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας. Ο Κωνσταντινόπουλος που εξέτισε την ποινή του στην πρεμιέρα, θα είναι διαθέσιμος, ενώ αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Τσελεπίδη.
Ο έμπειρος αμυντικός αποχώρησε προχθές με ενοχλήσεις στο γόνατο και θα κάνει μαγνητική για να φανεί το μέγεθος του προβλήματος.