Τρίτη, 09 Νοέμβριος 2021 12:23

ΚΑΛΑΜΑΤΑ – ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ 5-1: Δεύτερη συνεχόμενη νίκη (φωτό)

Γράφτηκε από τον

Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα σημείωσε η ερασιτεχνική ομάδα της Καλαμάτας, που χθες το πρωί κέρδισε στο γήπεδο του Ασπροχώματος τη Θύελλα Παραλίας με 5-1.

Οι νεαροί παίκτες της Καλαμάτας μπήκαν δυνατά από το ξεκίνημα του αγώνα και κατάφεραν να πάρουν σημαντικό προβάδισμα για τη νίκη με τα 4 γκολ που σημείωσαν. Στο δεύτερο μέρος, ο Φραγκίσκος Κεράνης έδωσε χρόνο συμμετοχής και σε άλλους παίκτες που είχε στη διάθεση του, αφού θέλησε να ξεκουράσει κάποια παιδιά που αντιμετώπισαν μιρκοτραυμαιτσμούς. Ο ρυθμός δεν ήταν ίδιος όμως η γηπεδούχος ομάδα έκανε φάσεις στην εστία του Παναγιωτίδη και με μεγαλύτερη προσοχή των παικτών της θα μπορούσε να σημείωσε και άλλα τέρματα νωρίτερα από το 5ο που ήρθε στο 87’. Εκτός από τα 5 γκολ, οι νικητές είχαν και 3 δοκάρια με τους Δικαιουλάκο (2) και Ρούπα.
Η Θύελλα Παραλίας προσπάθησε σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού για να πάρει κάποιο θετικό αποτέλεσμα, όμως δεν μπόρεσε να απειλήσει ιδιαίτερα την εστία του Τσιφτσή. Σε μία από τις λίγες επιθετικές προσπάθειες που είχε κατάφερε να μειώσει προσωρινά το σκορ σε 4-1.

Τα γκολ

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 3ό λεπτό ύστερα από ωραίο συνδυασμό του Σάλα με τον Μούζο. Ο πρώτος μπήκε στην περιοχή από τα πλάγια και την κατάλληλη στιγμή γύρισε την μπάλα στο Μούζο, αυτός με σουτ την έστειλε στα δίχτυα και έκανε το 1-0. Στο 29’ ο Δικαιουλάκος με σουτ μέσα από την περιοχή “έγραψε” το 2-0. Στο 34’ σε σουτ του Δικαιουλάκου η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό και έφτασε στον Μουζάκη ο οποίος με κοντινό πλασέ πέτυχε το 3-0. Τρία λεπτά μετά πάσα του Ρούπα για τον Μουζάκη, αφού πρώτα η μπάλα βρήκε σε αμυντικό στη συνέχεια κατέληξε στο υψηλόσωμο επιθετικό ο οποίος με δυνατό σουτ στο δεξί “Γ” της εστίας του Παναγιωτίδη σημείωσε το 4-0. Στο 66’ ο Μάνθος Στυλιανόπουλος πίεσε τον Παπαγεωργακόπουλο πήρε την μπάλα και με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή μείωσε σε 4-1. Στο 87’ ο Καραγιάννης πρόλαβε την μπροστινή μπαλιά και από το ημικύκλιο σχεδόν της μεγάλης περιοχής με σουτ την έστειλε στα δίχτυα και διαμόρφωσε το τελικό 5-1.

Τα δοκάρια

Στο 58’ ο Ρούπας με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι. Στο 74’ ο Δικαιουλάκος εκτέλεσε το κόρνερ ο Παναγιωτίδης απέκρουσε με γροθιές και στη συνέχεια η μπάλα κτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και απομακρύνθηκε. Στο 83’ ο Δικαιουλάκος προσπάθησε να σκοράρει με σουτ λίγο έξω από την περιοχή όμως η μπάλα κτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι στην επαναφορά πήγε να επωφεληθεί ο Ρούπας, όμως υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ.
Ευκαιρίες για γκολ έχασαν οι Μουζάκης (16’ σουτ), Δρούγας (30’ φαλτσαριστό σουτ), Ξυνός (74’ φάουλ), Δικαιουλάκος (84’ διαγώνιο σουτ) και Μάνθος Στυλιανόπουλος (85’ μακρινό σουτ).
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Τάγαρης με βοηθούς διαιτητές τους Φωτόπουλο, Ταβουλαρέα.
ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Τσιφτσής, Παπαγεωργακόπουλος, Σάλα (46’ Δημητρίου), Μητρόπουλος, Μιχ. Στυλιανόπουλος, Γουρνάς (46’ Σκοπέτος), Δρούγας, Δικαιουλάκος, Μουζάκης (46’Π. Σαούτης), Μούζος (70’ Καραγιάννης), Γκότσης (27’ λ.τρ. Ρούπας).
ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ: Παναγιωτίδης, Γ. Πλεμμένος, Β. Πλεμμένος, Καραγιαννίδης (46’ Χρυσός), Σαπουντζής, Ξυνός, Κυριόπουλος, Κερανούδης, Βασιλόπουλος, Μεμπιάι, Μάνθος Στυλιανόπουλος.

ΝΕΣΤΩΡ ΠΥΛΟΥ – ΣΤΕΝΩΣΙΑ 1-2

Εκτός έδρας νίκη πέτυχε το Σάββατο η Στενωσιά που επικράτησε 2-1 του Νέστορα Πύλου σε αναμέτρηση που διεξήχθη στο γήπεδο της Καλλιθέας.

Στο 35’ ο Μητρόπουλος το 0-1. Στο 43’ ο Μάρκου το 0-2 και στο 72’ ο Χοτζάι το 1-2.
Το ματς διαιτήτευσε ο Τάγαρης με βοηθούς διαιτητές τους Αγγελόπουλο και Α. Μιχακόπουλο.
ΝΕΣΤΩΡ ΠΥΛΟΥ: Λίγγρης, Λυκισιώτης, Τσέλιος, Μπαστακός (60’ Ζευγίτης), Μπάλλας, Χοτζάι, Κουφός, Γ. Καλογερόπουλος, Οικονόμου, Τσέρτος (76’ Κατσούλης), Ε. Καλογερόπουλος.
ΣΤΕΝΩΣΙΑ: Μανικάκης, Μάρκου (73’ Κοτσιλιέρης), Κυριακόπουλος (56’ Πετρόπουλος), Καγιανάς, Διαμαντόπουλος, Λυκούσης, Φ. Ηλιόπουλος, Θ. Καλογερόπουλος, Μητρόπουλος, Ντοχάς, Παναγιωτόπουλος.

Διαμαρτυρία του Νέστωρ Πύλου για τη διαιτησία

Διαμαρτυρία για την διαιτησία στον αγώνα με την Στενωσιά εξέδωσε ο Νέστωρ Πύλου.
Αναλυτικά αναφέρει: “Η ομάδα μας παρότι κατέβηκε δίχως τερματοφύλακα (καθώς έπαιξε ο αμυντικός μας, Λίγγρης) ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα αυτό το καταλαβαίνει κανείς από τα τρία δοκάρια στο (56' Καλογερόπουλος Γ), (74' Χοντζάι) και (85' Μπάλλας).
Πολλά τα παράπονα μας από την διαιτησία του Τάγαρη Δ. και Μιχαλόπουλο Α. για ανεξήγητα φάουλ που μας έκανε η Στενωσιά και τα έδινε ως φάουλ που έκανε ο Νέστορας.
Επίσης αμυντικός της Στενωσιάς βγάζει την μπάλα πλάγιο και δεν μας άφησε να το εκτελέσουμε καθώς λέει την μπάλα την έβγαλε επιθετικός του Νέστορα.
Εξαιρετικός ο Αγγελόπουλος Π.
Υ/Γ: Εάν δεν μπορείτε να σφυρίξετε να πάτε σπίτια σας”.