Πέμπτη, 11 Νοεμβρίου 2021 11:34

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Χάνει Τσελεπίδη

Γράφτηκε από τον

Τις “πληγές” της από την πρεμιέρα στη Super League 2 με την ΑΕΚ Β’ μετρά η Καλαμάτα, καθώς εκτός από το ματς, έχασε και τον Τιμόθεο Τσελεπίδη.

Ο έμπειρος αμυντικός υπέστη ρήξη μηνίσκου και θα υποβληθεί σήμερα σε επέμβαση στην Αθήνα. Ο Τσελεπίδης τραυματίστηκε στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου με την Ενωση και η μαγνητική έδειξε το μέγεθος του προβλήματος, μιας θα μείνει για ένα μήνα εκτός δράσης.

Μια σημαντική απώλεια για την “Μαύρη Θύελλα” , αφού ο Τσελεπίδης είναι αναντικατάστατος στο κέντρο της άμυνας. Ο Νίκος Αναστόπουλος καλείται πλέον να βρει λύσεις, χωρίς να έχει στη διάθεση του τον κεντρικό αμυντικό Ντάνι Λουπάνο, το δελτίο του οποίου δεν εκδόθηκε και μέχρι το Γενάρη δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.
Στο μεταξύ, η Καλαμάτα θα δώσει το Σάββατο φιλικό ματς μιας και έχει ρεπό στην 2η αγωνιστική της Super League 2. Αντίπαλος θα είναι η Ηλιούπολη, που επίσης δεν έχει υποχρεώσεις την Κυριακή. Το φιλικό θα διεξαχθεί στο γήπεδο των Γλυκών Νερών και θα ξεκινήσει στις 3 το μεσημέρι.
Η Ηλιούπολη μετέχει στον 5ο όμιλο της Γ’ εθνικής και μετρά δύο νίκες και μία ήττες σε τρεις αγωνιστικές. Συγκεκριμένα, ηττήθηκε στην πρεμιέρα με 3-1 από τη Μύκονο και στη συνέχεια νίκησε εκτός με 1-0 το Φωστήρα και 2-1 τον Ερμή Μελιγούς.