Πέμπτη, 11 Νοεμβρίου 2021 11:40

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: “Κοιτάμε τα θετικά της διακοπής”, λέει ο Μάρκος Στεφανίδης

Γράφτηκε από τον
ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: “Κοιτάμε τα θετικά της διακοπής”, λέει ο Μάρκος Στεφανίδης

Στις 21 Νοεμβρίου θα δώσει το επόμενο ματς πρωταθλήματος ο Α.Ο. Διαβολιτσίου, καθώς αυτή την αγωνιστική έχει ρεπό.

Θυμίζουμε ότι ο ΑΟΔ δεν έπαιξε την περασμένη Κυριακή, καθώς το εκτός έδρας ματς με τον Παναιγιάλειο αναβλήθηκε, λόγω κρουσμάτων κορονοϊού στην ομάδα του Αιγίου. Το Διαβολίτσι έχει να δώσει και το εξ αναβολής ματς Κυπέλλου με την Εράνη, που θα διεξαχθεί στις 17 Νοεμβρίου. Αυτή η εβδομάδα θα κυλήσει μόνο με προπονήσεις, καθώς δεν βρέθηκε αντίπαλος για φιλικό. Ο προπονητής του ΑΟΔ Μάρκος Στεφανίδης , σχολιάζοντας την διακοπή των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων είπε: “Eτσι όπως έγινε, κοιτάμε τα θετικά της διακοπής. Ο,τι θα γυρίσουν δηλαδή κάποιοι τραυματίες και θα γιατρευτούν οι πληγές, γιατί το τελευταίο ματς με την Παναχαΐκή ήταν επώδυνο. Θα κοιτάξουμε να βελτιωθούμε σε κάποιους τομείς που έχουμε ανάγκη”.

Οι τραυματίες για τους οποίους έκανε λόγο ο κ. Στεφανίδης είναι οι Τσιγαρίδης, Γκελγκέρια, Μουλιάτος και Μπαλόπουλος, οι οποίοι αναμένεται να είναι διαθέσιμοι για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Παναγρινιακό. Αν εκδοθεί και το δελτίο του Μιχαλόπουλου, τότε το Διαβολίτσι θα είναι για πρώτη φορά πάνοπλο. Η μεσσηνιακή ομάδα έχει φέρει και τα τρία αποτελέσματα στο ξεκίνημα της Γ’ εθνικής, παίζοντας μόνο μια φορά εντός και συγκεκριμένα στο γήπεδο του Μελιγαλά (6-1 τον Αμβρακικό Λουτρού).
Πήρε ισοπαλία στη Ναύπακτο με τον Ναυπακτιακό Αστέρα (3-3) και ηττήθηκε με το ευρύ 5-0 από την Παναχαϊκή. Το ζητούμενο πλέον είναι να επιστρέψει στις επιτυχίες στο νέο εκτός έδρας ματς με τον Παναγρινιακό.