Τετάρτη, 17 Νοέμβριος 2021 11:33

ΠΑΜΙΣΟΣ: Ικανοποίηση για την αντίδραση στο β’ ημίχρονο με Ανάληψη

Γράφτηκε από τον

Την καλή του πορεία από την αρχή της χρονιάς συνέχισε την Κυριακή ο Πάμισος που επιβλήθηκε με 2-1 του Ολυμπιακού Ανάληψης σε ένα Νησιώτικο ντέρμπι.

Οι “πράσινοι” έβγαλαν χαρακτήρα στο δεύτερο ημίχρονο και κατάφεραν να φέρουν... τούμπα το ματς με δύο γκολ από τους Κουλόπουλο και Σεντεμέντε. Η νίκη και ο τρόπος που ήρθε έφερε ικανοποίηση στο στρατόπεδο του Παμίσου, ο οποίος συνεχίζει στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με τον Πανθουριακό.

Γεωργιόπουλος: "Βελτίωση με Μάνη"

Ο προπονητής της ομάδας Μιχάλης Γεωργιόπουλος αναφερόμενος στο κυριακάτικο ματς τόνισε με δηλώσεις του στην “Ελευθερία”: “Ηταν ένα πραγματικό ντέρμπι με την Ανάληψη που πήγε στη δύναμη και από τις δύο ομάδες.

Καταφέραμε να γυρίσουμε το εις βάρος μας σκορ, αν και η απόδοση μας δεν ήταν ιδιαίτερη καλή. Αυτό που κρατάμε είναι τους τρεις βαθμούς και στόχος μας είναι να βελτιωθούμε γιατί ακολουθεί ένα ακόμη δύσκολο ματς εκτός έδρας με τη Μάνη”.
Ο νεαρός προπονητής είναι ικανοποιημένος από την πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα και από την συμμετοχή των ποδοσφαιριστών στις προπονήσεις.
“Εχουμε την πολυτέλεια να διαθέτουμε αξιόλογους παίκτες που μπορούν να έρθουν από τον πάγκο και να κάνουν τη διαφορά”, επισημαίνει ο
Μ. Γεωργιόπουλος που προχώρησε και σε αρκετές εσωτερικές αλλαγές στο β’ μέρος με τον Ολυμπιακό Ανάληψης, βοηθώντας την ομάδα του να φτάσει στη νίκη.
Για το εκτός έδρας ματς με την Α.Ε. Μάνης την Κυριακή στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας θα βρίσκεται και ο αρχηγός Δημήτρης Φιλόπουλος που έλειπε από το ματς με την Ανάληψη.