Πέμπτη, 18 Νοεμβρίου 2021 10:53

ΕΡΑΝΗ – ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ 3-0: Με θρίαμβο στους "16" του Κυπέλλου

Γράφτηκε από τον
ΕΡΑΝΗ – ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ 3-0: Με θρίαμβο στους "16" του Κυπέλλου

Πανηγυρική πρόκριση στους "16" του Κυπέλλου Μεσσηνίας πήρε χθες η Εράνη μιας και επικράτησε σε νοκ – άουτ αναμέτρηση με 3-0 του Α.Ο Διαβολιτσίου στο παλιό γήπεδο Φιλιατρών!

Η ομάδα του Κώστα Λυμπερόπουλου, που είναι η πολυνίκης του θεσμού, απέδειξε πως δεν παίζει ρόλο η διαφορά κατηγορίας με τον ΑΟΔ και έχοντας τους περισσότερους παίκτες της σε εκπληκτική μέρα, νίκησε με το ευρύ 3-0! Στην επόμενη φάση οι "πράσινοι" θα αντιμετωπίσουν την A.Ε. Μάνης εκτός έδρας. Η Εράνη με τη χθεσινή νίκη, αποκαθήλωσε το Διαβολίτσι, που είναι Κυπελλούχος Μεσσηνίας και πλέον θεωρείται από τα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου. Στον αντίποδα, η ομάδα του Μάρκου Στεφανίδη, δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα και υπέστη νέα “βαριά” ήττα μετά το 5-0 από την Παναχαϊκή για το πρωτάθλημα.
Δύο γκολ για τους γηπεδούχους πέτυχε ο Λουίζος Σπυρόπουλος και ένα με απευθείας εκτέλεση φάουλ ο Δημήτρης Μπάρκας.
Να σημειωθεί ότι στα τελευταία λεπτά η Εράνη έπαιξε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Γκεβόρι με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να πάνε με προβάδισμα στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου, αφού στο 37’ ο Σπυρόπουλος έκανε το 1-0. Ο ίδιος παίκτης στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 47’ διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων και πριν προλάβουν να συνέλθουν οι φιλοξενούμενοι δέχτηκαν και τρίτο γκολ. Σκόρερ αυτή τη φορά με φάουλ ο Μπάρκας. Με το σκορ στο 3-0 στο 54’ ήταν πολύ δύσκολο πλέον για το Διαβολίτσι να επιστρέψει στο ματς και η αποτελεσματική Εράνη πανηγύρισε δίκαια στο φινάλε την πρόκριση.
Το ματς διαιτήτευσε ο Καρβούνης με βοηθούς τους Τσοπανάκη και Κουρτέση.
ΕΡΑΝΗ: Κουμπαρούλης, Δ. Γεωργιόπουλος, Νικολακόπουλος (70’ Γκότσης), Λεβεντάκης, Ανδρώνης, Γκεβόρι, Μπάρκας, Πέππας, Σπυρόπουλος (90’ Γριβοκωστόπουλος), Α. Γεωργιόπουλος (82’ Χρονόπουλος), Χάρμπας.
ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Μαρσέλο, Ζόζεφ, Κρεμμύδας (54’ Μπαλόπουλος), Καντούτσης, Θώδης, Γουερέ, Πιτσιλής (46’ Στραβάκος), Τσιγαρίδης (57’ Πάγια), Δημητρίου (57’ Γκελγκέρια), Μουλιάτος, Ηλιόπουλος.