Πέμπτη, 18 Νοέμβριος 2021 11:45

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ: Με σημαντικές απουσίες κόντρα στον Πανθουριακό

Γράφτηκε από τον

Την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής γνώρισε την Κυριακή ο Ολυμπιακός Ανάληψης, με σκορ 2-1 από τον Πάμισο.

ΟΙ “ερυθρόλευκοι” προηγήθηκαν μάλιστα στο τοπικό ντέρμπι, αλλά ο Πάμισος έκανε την ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο, εκμεταλλευόμενος και το αριθμητικό πλεονέκτημα. Ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται πλέον για ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι, αφού θα υποδεχτεί στην 7η αγωνιστική τον αήττητο Πανθουριακό, που ισοβαθμεί με τον Πάμισο στην κορυφή του 1ου ομίλου.

“Σε κάθε παιχνίδι προετοιμαζόμαστε για τη νίκη. Ο Πανθουριακός δείχνει ότι είναι δυνατή ομάδα, όπως ήταν και ο Πάμισος, όπου χάσαμε στις λεπτομέρειες. Δεν είχαμε επιλογές από τον πάγκο”, λέει στην ‘Ε” ο Νίκος Γεωργακλής για τον αγώνα της Κυριακής. Ο προπονητής του Ολυμπιακού Ανάληψης δεν στέκεται στις σημαντικές απουσίες που έχει η ομάδα του. “Για εμάς δεν αλλάζει κάτι. Πάντα παίζουμε για τη νίκη, είτε εντός, είτε εκτός έδρας και με οποιονδήποτε αντίπαλο. Εάν δεν πιστεύαμε στη νίκη, δεν θα κατεβαίναμε την Κυριακή στο γήπεδο”, λέει χαρακτηριστικά.
Ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί την Κυριακή χωρίς τον τιμωρημένο Σπυρόπουλο και τους τραυματίες Παυλάκο, Θεοδοσόπουλο και Παπαβασιλόπουλο, αλλά με πίστη για τους τρεις βαθμούς.