Δευτέρα, 22 Νοεμβρίου 2021 18:13

ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ – ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ 6-0: Τρίποντο δια περιπάτου

Γράφτηκε από τον

Τη δεύτερη νίκη της σεζόν πήρε χθες το Καλό Νερό που συνέτριψε με 6-0 τον Τσικλητήρα Πύλου στο γήπεδο της Κυπαρισσίας.

Το παιχνίδι ήταν παράσταση για ένα ρόλο, με την ομάδα του Τάκη Παναγόπουλου να σταματά στα έξι γκολ και να ανεβαίνει στη βαθμολογία του β’ ομίλου της Α’ τοπικής.
Από την άλλη ο Τσικλητήρας κατέβηκε με μόλις 11 παίκτες στο χθεσινό παιχνίδι, γνώρισε μια ακόμη βαριά ήττα και είναι ουραγός στη βαθμολογία δίχως βαθμό (οι 3 που έχει είναι άνευ αγώνα με τη Χώρα) μετά από πέντε αγώνες!
Ο χορός των γκολ άνοιξε στο 12’ για το Καλό Νερό με τον Μαλισόβα να κάνει με πλασέ το 1-0.
Στο 37’ ύστερα από σέντρα του Βλαχόπουλου ο Καραχάλιος με πλασέ έκανε το 2-0, που ήταν και σκορ ημιχρόνου.
Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι σκόραραν άλλες τέσσερις φορές...
Στο 50’ ο Κουντάνης τροφοδότησε τον Καραχάλιο που με πλασέ έκανε το 3-0 και δέκα λεπτά αργότερα ο Ντιόπ με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Κουντάνη διαμόρφωσε το 4-0.
Στο 72’ ήταν η σειρά του Αριδά να γράψει χριστεί σκόρερ με σουτ (5-0).
Το τελικό 6-0 έγραψε ο Βλαχόπουλος στο 81’ με ατομική ενέργεια και σουτ που βρήκε στο δοκάρι και στη συνέχεια ο ίδιος με πλασέ την έστειλε στα δίχτυα.
Το ματς σφύριξε ο Η. Νικολόπουλος, με βοηθούς τους Καραμπέτσο και Ταβουλαρέα.
ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ: Κυριακόπουλος, Γκούσκος (65’ Καραβίτης), Βλάμης, Περιβολάρης, Ντιόπ, Κουντάνης (70’ Κατσίρος), Παπαδημητρίου, Καραχάλιος, Πλάκας (62’ Αριδάς), Βλαχόπουλος, Μαλισόβας (76’ Κουρούβανης).
ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Σαρρής, Καρδάσης, Τσίρμπας, Κούβελας, Τσέρτος, Καραγλάνης, Ζάτσα, Ζίου, Ε. Κανάκης, Ι. Κανάκης, Μεμά.