Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2021 19:01

ΠΑΜΙΣΟΣ – ΟΜΟΝΟΙΑ 6-1: “Εξάσφαιροι” οι Νησιώτες!

Γράφτηκε από τον

Με εμφατικό τρόπο επέστρεψε στις επιτυχίες χθες ο Πάμισος που συνέτριψε με 6-1 την Ομόνοια στο γήπεδο της Μεσσήνης.

Οι νησιώτες με αυτή τους τη νίκη και την ταυτόχρονη ήττα του Πανθουριακού, ανέβηκαν και πάλι στην κορυφή του α’ ομίλου της Α’ τοπικής μαζί με την Μάνη, τον Απόλλωνα και την ομάδα της Θουρίας.
Από την άλλη αυτή ήταν η πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα για την Ομόνοια.
Και παρότι το 6-1 είναι ένα... βαρύ αποτέλεσμα, η ήττα θεωρείται εντός προγράμματος για την ομάδα του Γιώργου Γρηγορόπουλου.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και μόλις στο 3’ άνοιξαν το σκορ όταν μετά από ενέργεια του Δήμου και γύρισμα, ο Τσουλάκος έκανε το κοντρόλ και με πλασέ άνοιξε το σκορ (1-0).
Η καλαματιανή ομάδα όμως κατόρθωσε στο 8’ να φέρει το ματς στα ίσια με τον Μάλαμα να γράφει το 1-1 με σουτ, μετά από αμυντική ολιγωρία των πρασίνων.
Η χαρά της Ομόνοιας δεν κράτησε πολύ όμως, μιας και στο 11’ ο Δήμος μετά από αμυντικό λάθος τσίμπησε την μπάλα προ του Σταματίου και σε κενή εστία έκανε το 2-1, πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Παμίσου.

Χατ τρικ ο Τσουλάκος

Στο 25’ ο Παπαδόπουλος με φοβερό σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 3-1.
Στο 42’ οι δύο ομάδες έμειναν με 10 παίκτες μιας και αποβλήθηκαν με απευθείας κόκκινη οι Φιλόπουλος και Χαρλέπας για διαπληκτισμό που είχαν.
Λίγο πριν το ημίχρονο ο Τσουλάκος έκανε το 4-1 που ήταν και σκορ ημιχρόνου, μετά από νέα ασίστ του Δήμου.
Με το ξεκίνημα του β’ ημιχρόνου η ομάδα του Μιχάλη Γεωργιόπουλου πέτυχε και πέμπτο τέρμα... Ηταν το 50’ με τον Δήμο να σουτάρει, η μπάλα να κοντράρει σε σώματα και ο Τσουλάκος με πλασέ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα (5-1), σημειώνοντας χατ τρικ.
Το τελικό 6-1 διαμορφώθηκε στο 71’ μετά από ασίστ του Τσουλάκου και πλασέ του Κουλόπουλου.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γκούμας, με βοηθούς τους Η. Μπουρίκα και
Χ. Μπουρίκα.
ΠΑΜΙΣΟΣ: Οικονομόπουλος, Κατσιβαρδέας, Υμεράσι, Χαραλαμπόπουλος, Μωράκης (55’ Λυμπερόπουλος), Δεμπεγιώτης (67′ Κουλόπουλος), Τσουλάκος, Παπαδόπουλος (67’ Μπορχάν), Δήμος (57’ Κανανάι), Ντίσα (55’ Τιμπλαλέξης), Φιλόπουλος.
ΟΜΟΝΟΙΑ: Σταματίου, Κοστρίβας, Γαβράς, Τάφα, Γεωργιόπουλος, Μάλαμας, Δημητρίου, Μπαζάνης, Μπαρσελό (64’ Ι. Κωστόπουλος), Μπάλλας (31′ λ.τρ. Χαρλέπας), Διονυσόπουλος (53’ Σταθακόπουλος).