Δευτέρα, 29 Νοέμβριος 2021 18:45

ΜΕΘΩΝΗ – ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ 1-2 : Πήρε νέο διπλό με Κ. Λυμπερόπουλο και συνεχίζει μόνος πρώτος!

Γράφτηκε από τον
ΜΕΘΩΝΗ – ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ 1-2 : Πήρε νέο διπλό με Κ. Λυμπερόπουλο και συνεχίζει μόνος πρώτος!

Για ακόμη μια αγωνιστική στην κορυφή της βαθμολογίας του β’ ομίλου της Α’ τοπικής διατηρήθηκε ο Τέλλος Αγρας που πέρασε από την Μεθώνη, επικρατώντας της τοπικής ομάδας με 2-1.

Ο Κώστας Λυμπερόπουλος ήταν από τους πρωταγωνιστές της αναμέτρησης, αφού με τα δύο γκολ που σημείωσε οδήγησε την ομάδα του σε ακόμη μία εκτός έδρας νίκη (3η). Αυτή ήταν η 6η συνεχόμενη νίκη σε 7 παιχνίδια, καθώς ο Αγρας έχει μόλις μία ήττα στην πρεμιέρα από την Κορώνη. Μάλιστα οι "ερυθρόλευκοι" αγωνίστηκαν με σημαντικές απουσίες, με τον Δημήτρη Λίτσα να μην έχει στη διάθεση του τους τραυματίες Θ. Τσόπελα, Καραχάλιο και Ηλιόπουλο.
Από την άλλη η Μεθώνη που προσπάθησε να διεκδικήσει τη νίκη, έχει παράπονα από τον διαιτητή Ρέκκα, για τον οποίο όπως υποστηρίζουν οι γηπεδούχοι είχε κακή διαιτησία με αποκορύφωμα τα δύο πέναλτι που δόθηκαν (ένα σε κάθε ομάδα), καθώς και το ότι κράτησε χωρίς λόγω σχεδόν 12 λεπτά καθυστέρηση. Σε ότι αφορά τα πέναλτι οι άνθρωποι της Μεθώνης υποστηρίζουν ότι δεν υπήρχε παράβαση και κακώς δόθηκαν.
Στο 33’ ο Κώστας Λυμπερόπουλος ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Δασκαλάκη και ο διαιτητής σφύριξε πέναλτι. Το εκτέλεσε εύστοχα ο Κώστας Λυμπερόπουλος και έβαλε μπροστά στο σκορ τον Τέλλο Αγρα. Στο 55’ ο Μίντζηρας προσπάθησε να διώξει την μπάλα αλλά δεν τα κατάφερε και ο Κώστας Λυμπερόπουλος που ήταν κοντά με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και πέτυχε το 0-2, σημειώνοντας παράλληλα το 2ο προσωπικό του γκολ. Η ομάδα των Γαργαλιάνων είχε και άλλες ευκαιρίες για γκολ μετά το 0-2, τόσο με τον σκόρερ Κ. Λυμπερόπουλο, αλλά και τους Μπακάκη, Λακριντή. Η Μεθώνη μείωσε σε 1-2 στο 78’ με εύστοχο πέναλτι του Σαμπάνι. Το πέναλτι είχε κερδίσει ο Παυλόγιαννης σε ανατροπή του από αμυντικό. Οι γηπεδούχοι είχαν φάσεις για γκολ κυρίως με τους Σούλα και Σταματελόπουλο, οι οποίοι δεν κατάφεραν να απειλήσουν ουσιαστικά την εστία του Λαμπίρη.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Ρέκκας με βοηθούς διαιτητές τους Ηλ. Μπουρίκα, Χ. Μπουρίκα.
ΜΕΘΩΝΗ: Μίντζηρας, Μπίζος, Σαμπάνι, Κουτίβας, Μπούρδος, Πεϊδης, Σταματελόπουλος, Καγιανάς, Ζόμπολος (46’ Παυλόγιαννης), Σούλα (90’ Τρυφωνόπουλος), Δασκαλάκης.
ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Λαμπίρης, Δημόπουλος, Κυρ. Λυμπερόπουλος, Αλεβίζος, Βελλησάρης, Αναστασόπουλος, Χρόνης (89’ Γεωργακόπουλος), Μπολούν (73’ λ.τρ. Θ. Τσόπελας), Μπακάκης, Κώστας Λυμπερόπουλος (82’ Σερέτης), Λακριντής.