Πέμπτη, 02 Δεκέμβριος 2021 13:35

Α.Ε. ΜΑΝΗΣ – ΕΡΑΝΗ 4-1: Ασταμάτητη και στο Κύπελλο

Γράφτηκε από τον

Μετά από πέντε σερί νίκες στην Α’ τοπική, η Α.Ε. Μάνης έδειξε τα “δόντια” της και στο Κύπελλο Μεσσηνίας, καθώς νίκησε χθες με 4-1 την πολυνίκη του θεσμού Εράνη και προκρίθηκε στα προημιτελικά.


Η ΑΕΜ πέτυχε τέσσερα γκολ κόντρα στην ομάδα που απέκλεισε με σκορ 3-0 το Διαβολίτσι, επιβεβαιώνοντας την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται.
Η νίκη μάλιστα ήρθε με ανατροπή, καθώς η Εράνη προηγήθηκε στο 25’ με σουτ του Αγγελου Γεωργιόπουλου, αλλά οι γηπεδούχοι γύρισαν το ματς πριν το ημίχρονο με τέρματα των Μπέρμπερι και Χελά και στο δεύτερο μέρος οι ίδιοι παίκτες βρήκαν ξανά δίχτυα, διαμορφώνοντας το εντυπωσιακό 4-1.
Να σημειωθεί ότι η Εράνη έχασε με τραυματισμούς τους Πέππα και Γεωργιόπουλο, ενώ έπαιξε χωρίς τους Τσόπελα και Γκεβόρι.
Οι Φιλιατρινοί πριν το 0-1 είχαν στο δοκάρι στο 15’ με τον Αγγ. Γεωργιόπουλο σε σουτ και αφού απέκρουσε ο Σταθάς και δύο ευκαιρίες με Μπάρκα, Γεωργιόπουλο.
Η ΑΕΜ, που ήταν και κουρασμένη από το δύσκολο ματς με τον Πανθουριακό, ισοφάρισε στο 35’ με την κεφαλιά του Μπέρμπερι και στο φινάλε του ημιχρόνου έφθασε στην ανατροπή με τον Χελά. Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι διαχειρίστηκαν το προβάδισμα και στο 75’ “κλείδωσαν” ουσιαστικά τη νίκη με τον Χελά. Στο 86’ ο Μπέρμπερι με το δεύτερο προσωπικό του γκολ έδωσε διαστάσεις στη νίκη της ΑΕΜ. Η Εράνη είχε δοκάρι με τον Μπάρκα.
Το ματς διαιτήτευσε ο Ηλ. Σκόρδος με βοηθούς τους Αράπη και Χ. Μπουρίκα.
Α.Ε. ΜΑΝΗΣ: Σταθάς, Πουλάκος, Χατζηπαναγιώτης, Κλουβάτος (65’ Γεωργίκος), Γιαννής (80’ Καμπανάρος), Μουστάκας, Αλεξανδρόπουλος, Χελάς (85’ Μέτσο), Μπέρμπερι, Τζανετέας, Κοντός (50’ Φετάχου).
ΕΡΑΝΗ: Κουμπαρούλης, Νικολακόπουλος, Δ. Γεωργιόπουλος (55’ λ.τρ. Ανδρώνης), Γκότσης, Λεβεντάκης, Πέππας (82’ λ./τρ Γριβοκωστόπουλος), Χλαρμπας, Μπακας, Σπυρόπουλος, Διονυσόπουλος (75’ Χρονόπουλος), Α. Γεωργιόπουλος.