Πέμπτη, 02 Δεκέμβριος 2021 14:37

ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ – ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 0-1: Με γκολ του Γιακουμή στο πρώτο μέρος

Γράφτηκε από τον

Με την πρόκριση στους “8” του Κυπέλλου Μεσσηνίας έφυγε χθες από την Κυπαρισσία ο Απόλλωνας Καλαμάτας (fφωτό), που επικράτησε με 2-1 του Καλού Νερού.

Ηταν ένα παιχνίδι με αρκετές φάσεις και από τις δύο ομάδες που κρίθηκε χάρις σε ένα γκολ του Γιακουμή στο 34’ με πλασέ, ύστερα από συνεργασία με τον Σαρδέλη (0-1).
Νωρίτερα πάντως οι γηπεδούχοι άγγιξαν το γκολ και θα μπορούσαν να είχαν προηγηθεί. Στο 18’ και το 22’ χάθηκαν ευκαιρίες με τους Βλαχόπουλο και Γκούσκο, ενώ δευτερόλεπτα πριν το γκολ ο Καραχάλιος έκανε τσαφ και ενώ ήταν τετ α τετ.
Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι συνέχισε να είναι αμφίρροπο και στο 72’ ο Γιακουμής είπε “όχι” σε πλασέ του Παπαδημητρίου.
Η ομάδα του Τάκη Σακελλαρόπουλου αφού έχασε μια καλή ευκαιρία με τον Γιακουμή στο 80’, πέντε λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης είχε σουτ στο δοκάρι.
Στο 88’ οι γηπεδούχοι φώναξαν για το επιθετικό φάουλ που δόθηκε στον Βλαχόπουλο και ενώ η μπάλα κατέληγε στον Κουντάνη που ήταν σε επίκαιρη θέση.
Το ματς σφύριξε ο Πλακογιάννης, με βοηθούς τους Κασκάνη, Μπασιλάρη.
ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ: Κυριακόπουλος, Βλάμης, Παπαδημητρίου (80’ Κατσίρος), Γκούσκος, Περιβολάρης, Ντιόπ, Βλαχόπουλος, Καραβίτης (68’ Κυριακούλης), Καραχάλιος, Αριδάς, Κουντάνης.
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Π. Γιακουμής, Μπούνας, Σεντεμέντες, Παχής, Αγγελόπουλος, Νικολόπουλος, Κουρεντζής, Καρύδης, Ι. Γιακουμής, Κοντογόνης (78’ Χιώτης), Σαρδέλης.