Δευτέρα, 04 Αύγουστος 2014 22:44

ΕΡΑΝΗ: Ξεκίνησε προετοιμασία με πρωταγωνιστικές βλέψεις

Γράφτηκε από τον

Πρωταγωνιστικές βλέψεις και αξιοποίηση των ντόπιων παιδιών είναι οι στόχοι στους οποίους θα κινηθεί η Εράνη τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο.


Αυτό σημείωσε μεταξύ άλλων στην ομιλία του, λίγο πριν ξεκινήσει η προετοιμασία, ο πρόεδρος του Φιλιατρινού συλλόγου Κώστας Γκόνος στη σύντομη ομιλία του. Συγκεκριμένα ανέφερε: «Οι στόχοι της ομάδας για τη νέα χρονιά είναι πρωταγωνιστικοί. Θα επιδιώξουμε μέσα από καλό ποδόσφαιρο να υλοποιήσουμε αυτούς τους στόχους. Παράλληλα θα δώσουμε βάρος στην αξιοποίηση των ντόπιων παιδιών, αλλά και αυτών που προέρχονται από τα τμήματα υποδομής της ομάδας».  
Εγινε ο καθιερωμένος αγιασμός από τον Ιερέα Διονύση Καλογερόπουλο και στη συνέχεια ο προπονητής Κώστας Λυμπερόπουλος με τους ποδοσφαιριστές μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και έγινε η πρώτη προπόνηση.
Το "παρών" έδωσαν σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο της Εράνης, ο προπονητής Κώστας Λυμπερόπουλος, ο Δημήτρης Γκότσης εκ των γυμναστών της ομάδας και οι ποδοσφαιριστές Βασίλης Αθανασόπουλος, Σπύρος Αντωνόπουλος, Ηλίας Αντωνόπουλος, Γκρέτσα Αλμπαν, Αγγελος Κοροβήλας, Βασίλης Κίτος, Παναγιώτης Κώτσος, Παναγιώτης Κωνσταντόπουλος, Γιώργος Λινάρδος, Ακης Μιχαλακόπουλος, Στέλιος Μπεγλεκτσής, Χαράλαμπος Νικολόπουλος, Φώτης Νικολακόπουλος, Χρήστος Τσορόβας, Ανδρέας Φαρμάκης, Νώντας Φουντάς, Αντριάν Χότι, Αλέξανδρος Παπαδήμας, Γιάννης Σταύρος, Μάριος Γριβοκωστόπουλος, Δημήτρης Μανδρέκας και οι νεοαποκτηθέντες Αγγελος Μπαστακός, Γιάννης Πετρόγιαννης, Στέλιος Σπανός, Παναγιώτης Σπυρόπουλος.
Στην προπόνηση δεν συμμετείχε ο Γιάννης Πετρόγιαννης, ο οποίος πρόσφατα υποβλήθηκε σε εγχείρηση και θα ξεκινήσει τρέξιμο μετά τις 20 Αυγούστου.