Δευτέρα, 06 Δεκέμβριος 2021 17:53

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ - Α.Ε. ΜΑΝΗΣ 0-1: Δεν τη ζαλίζει η κορυφή

Γράφτηκε από τον

Νέο διπλό για την .Α.Ε Μάνης. Μία εβδομάδα μετά το 2-0 επί του Πανθουριακού στο γήπεδο του Μεσσηνιακού, η ΑΕΜ νίκησε χθες και στη Μεσσήνη με 1-0 τον Ολυμπιακό Ανάληψης και συνεχίζει στην κορυφή του 1ου ομίλου της Α' τοπικής, μαζί με τον Πανθουριακό και τον Πάμισο.

Αυτή ήταν η έκτη σερί νίκη για τους Μανιάτες, που μεσοβδόμαδα είχαν αποκλείσει και την Εράνη (4-1) στο Κύπελλο Μεσσηνίας. Κάτι που δείχνει την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται αυτό το διάστημα η ομάδα του Τάκη Δρούγα.
Η ΑΕΜ πήρε χθες τους τρεις βαθμούς χάρη σε γκολ του Κλέαρχου Αλεξανδρόπουλου στο 73', με τον έμπειρο μεσοεπιθετικό να ολοκληρώνει ιδανικά την αντεπίθεση με δυνατό σουτ.

Τεράστια ευκαιρία πριν το γκολ ο Ολυμπιακός

Στην προηγούμενη φάση, ωστόσο, ο μαχητικός Ολυμπιακός είχε αγγίξει το γκολ, όταν ο Σαραντόπουλος έκανε ωραία ενέργεια από αριστερά σούταρε ο Σταθάς απέκρουσε και στην επαναφορά ο Σπυρόπουλος σε κενή εστία έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι.
Και αφού δεν έγινε σε αυτή τη φάση το 1-0, λίγο αργότερα έγινε το 0-1 και η Μάνη πέρασε από μια δύσκολη έδρα. Οσο για τους γηπεδούχους, παρέμειναν στους 8 βαθμούς και στην 6η θέση.
Το ματς διαιτήτευσε ο Παπακωνσταντίνου με βοηθούς τους Γαϊτάνη και Ταβουλαρέα
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ: Κατσίποδας, Λιόλιος, Δημητρίου, Θεοδοσόπουλος (62′ Καλογερόπουλος), Κακογιάννης, Παυλάκος, Παπαβασιλόπουλος, Σπυρόπουλος, Παπαθεοδώρου, Σαραντόπουλος, Δημητρακόπουλος (75′ Παπανδρέου).
Α.Ε. ΜΑΝΗΣ: Σταθάς, Χατζηπαναγιώτης, Πουλάκος, Γιαννής, Κλουβάτος, Τζανετέας, Μουστάκας (84′ Μέτσο), Φετάχου (71′ Γεωργίκος), Αλεξανδρόπουλος, Χελάς, Μπέρμπερη (55′ Κοντός).