Δευτέρα, 06 Δεκέμβριος 2021 18:12

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ – ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ 2-2: Συνεχίζει μόνος πρώτος παρά την ισοπαλία, αλλά δεν το χάρηκε...

Γράφτηκε από τον
ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ – ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ 2-2: Συνεχίζει μόνος πρώτος παρά την ισοπαλία, αλλά δεν το χάρηκε...

 

Πρώτη εντός έδρας ισοπαλία για τον Τέλλο Αγρα που έμεινε στο 2-2 χθες στο γήπεδο των Γαργαλιάνων με το Καλό Νερό.

Παρά την ισοπαλία οι “ερυθρόλευκοι” συνεχίζουν να βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας, στο +2 από τη δεύτερη θέση και αναδείχθηκαν πρωταθλητές χειμώνα στον 2ο όμιλο της Α’ τοπικής.
Αυτό το επίτευγμα όμως δεν μπόρεσαν να το χαρούν εξαιτίας του σοβαρότατου τραυματισμού του Κώστα Δημόπουλου στο γόνατο, από ένα πολύ δυνατό μαρκάρισμα του Περιβολάρη.
Ο Χωραϊτης μέσος δέχθηκε ένα σκληρό μαρκάρισμα στο 70’ και διακομίστηκε στο νοσοκομείο Κυπαρισσίας, όπου οι εξετάσεις έδειξαν πως έχει υποστεί διπλό κάταγμα στο γόνατο. Ο άτυχος ποδοσφαιριστής θα χειρουργηθεί άμεσα και θα μείνει μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός γηπέδων.

Ανακοίνωση του Αγρα για τον σοβαρό τραυματισμό Δημόπουλου

Η διοίκηση του Τέλλου Αγρα έβγαλε και ανακοίνωση για τον Δημόπουλο, στην οποία αναφέρει:
“Περαστικά στον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Κώστα Δημόπουλο, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρεται στο νοσοκομείο ΚΑΤ, όπου θα υποβληθεί σε επέμβαση μετά το δολοφονικό τάκλιν του αντιπάλου ποδοσφαιριστή. Κώστα, περαστικά και γρήγορα κοντά μας”.
Οι διαμαρτυρίες των γηπεδούχων ήταν έντονες προς τον διαιτητή Ψηλοπαναγιώτη μιας και ο έμπειρος ρέφερι δεν έδειξε κόκκινη, αλλά κίτρινη κάρτα στον Περιβολάρη του Καλού Νερού!
Στο αγωνιστικό κομμάτι όλα έγιναν στο δεύτερο ημίχρονο, με την ομάδα του Δημήτρη Λίτσα να προηγείται με 2-0, αλλά τους φιλοξενούμενους να μην τα παρατούν και να ισοφαρίζουν με δύο γκολ μέσα σε δέκα λεπτά.
Στο πρώτο μέρος οι “ερυθρόλευκοι” είχαν ένα δοκάρι σε κεφαλιά του
Κ. Λυμπερόπουλου στο 30’, ενώ το Καλό Νερό είχε δύο καλές στιγμές με Καραχάλιο και Βλάμη.

Προηγήθηκαν 2-0 οι γηπεδούχοι

Το σκορ άνοιξε στο 57’ όταν ο Δημόπουλος από δεξιά έκανε την επέλαση και τη σέντρα με τον Κ. Λυμπερόπουλο με πλασέ να γράφει το 1-0.
Στη φάση αυτή οι φιλοξενούμενοι φώναξαν για οφσάιντ στον Δημόπουλο, ενώ θεώρησαν πως η μπάλα έπρεπε να βγει έξω μιας και ήταν πεσμένος στον αγωνιστικό χώρο ο Μαλισόβας.
Στο 70’ έγινε το μαρκάρισμα του Περιβολάρη στον Δημόπουλο και με την εκτέλεση του φάουλ έγινε το 2-0... Ο Κυρ. Λυμπερόπουλος εκτέλεσε το φάουλ, ο Αλεβίζος πήρε την πρώτη κεφαλιά και με νέα κεφαλιά ο Μπολούν έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Ισοφάριση με Καραχάλιο, Βλαχόπουλο

Ομως η ομάδα του Τάκη Παναγόπουλου δεν τα παράτησε και στο 73’ μείωσε σε 2-1 με κεφαλιά του Καραχάλιου μετά από εκτέλεση φάουλ του Βλαχόπουλου.
Με την ψυχολογία υπέρ τους οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στην ισοφάριση στο 82’ με ένα γκολ για χάι λάιτ.
Υστερα από πολλές εναλλαγές της μπάλας, οι Μαλισόβας, Καραχάλιος και Βλαχόπουλος συνεργάστηκαν τελευταίοι άψογα και ο Ηλειος επιθετικός με ένα φοβερό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 2-2.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ψηλοπαναγιώτης, με βοηθούς τους Τσοπανάκη και Κασκάνη.
ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Λαμπίρης, Δημόπουλος (70’ λ.τρ. Θ. Τσόπελας), Κυρ. Λυμπερόπουλος, Αλεβίζος, Κ. Λυμπερόπουλος, Λακριντής (46’ Αναστασόπουλος), Τ. Τσόπελας (46’ Χρόνης), Μπακάκης, Βελλησάρης, Καραχάλιος, Μπολούν.
ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ: Κυριακόπουλος (75′ Παλικέστι), Γκούσκος (77’ Κυριακούλης), Βλάμης, Περιβολάρης, Αριδάς (50′ λ.τρ. Καραβίτης), Ντιόπ, Παπαδημητρίου, Κουντάνης, Καραχάλιος, Βλαχόπουλος, Μαλισόβας.