Δευτέρα, 13 Δεκεμβρίου 2021 18:08

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ - ΠΑΜΙΣΟΣ 1-1: Πέταξαν δύο βαθμούς οι νησιώτες και έπεσαν στην 3η θέση

Γράφτηκε από τον
ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ - ΠΑΜΙΣΟΣ 1-1: Πέταξαν δύο βαθμούς οι νησιώτες και έπεσαν στην 3η θέση

Απώλεια βαθμών είχε το Σάββατο ο Πάμισος που έμεινε στο 1-1 με τον Εθνικό στο γήπεδο του Μελιγαλά.

Η ομάδα της Μεσσήνης έφερε την δεύτερη ισοπαλία της εκτός έδρας (έχει ακόμη μία νίκη και μία ισοπαλία) και έχασε έδαφος στη μάχη για τα πλέι οφ, μιας και έπεσε στην 3η θέση της βαθμολογίας.
Οι νησιώτες προηγήθηκαν στο σκορ χάρις σε ένα γκολ του Βαγγέλη Κουλόπουλου λίγο πριν το ημίχρονο και είχαν κι άλλες ευκαιρίες να “κλειδώσουν” τη νίκη.
Ομως δεν το έκαναν και οι “κυανόλευκοι” έφεραν το ματς στα ίσια στο τελευταίο δεκάλεπτο, ύστερα από ένα αυτογκόλ του Γιάννη Σεντεμέντε.
Ο αγώνας έγινε σε ένα πολύ βαρύ και λασπωμένο αγωνιστικό χώρο, εξαιτίας της έντονης βροχόπτωσης που είχε προηγηθεί της αναμέτρησης, αλλά και κατά τη διάρκεια αυτής.
Ο βαθμός αυτός για τον Εθνικό ήταν πολύτιμος και συγκεκριμένα ήταν η 5η ισοπαλία στο πρωτάθλημα, με τους “κυανόλευκους” πάντως να αγνοούν τη νίκη.

Το 0-1 ο Κουλόπουλος στο 44’

Στο 7’ το σουτ του Παπαδόπουλου σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ
στο 33’ ο ίδιος παίκτης είχε σουτ με τον Παπανικολό να αποκρούει.
Ομως στο 44’ οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ όταν μετά από φάση διαρκείας ο Κουλόπουλος με κοντινό πλασέ έκανε το 0-1, λίγο πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου.
Στο δεύτερο μέρος οι “πράσινοι” συνέχισαν να ελέγχουν τον ρυθμό και στο 55’ είχαν και δεύτερο δοκάρι σε σουτ του Λυμπερόπουλου.

Ισοφάριση με αυτογκόλ του Σεντεμέντε στο 83’

Οσο περνούσε η ώρα οι γηπεδούχοι έπαιρναν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και στο 83’ ο Ζύλφο που είχε μπει λίγο νωρίτερα στο ματς, έκανε τη σέντρα και ο Σεντεμέντες έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, στην προσπάθεια του να διώξει (1-1)!
Στα λεπτά που απέμειναν το παιχνίδι... άνοιξε, με τον Δεπεγιώτη να χάνει μια καλή ευκαιρία στο 88’ και τον Καννελόπουλο για τον Εθνικό να απειλεί στις καθυστερήσεις.
Διαιτητής ήταν ο Σκόρδος, με βοηθούς την Σ. Τσαούση και τον Μπααρδή.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Παπανικολός (46’ λ. τρ. Αλεξόπουλος), Διακουμάκος (80’ Αβράμης), Αλντέσκου, Ν. Παπαγεωργίου, Μακρής, Γρ. Παπαγεωργίου, Νινιός, Σαραντόπουλος, Μαράντος (80’ Ζύλφο), Ξυδιάς (64’ Κλεφτόγιαννης), Κανελλόπουλος.
ΠΑΜΙΣΟΣ: Λίβας, Κατσιβαρδέας, Σεντεμέντες, Φιλόπουλος, Ιμεράσι, Παπαδόπουλος, Χαραλαμπόπουλος, Δεμπεγιώτης, Κουλόπουλος, Τιμπλαλέξης (71’ Μπορχάν), Λυμπερόπουλος.