Δευτέρα, 13 Δεκεμβρίου 2021 17:51

ΕΡΑΝΗ – ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ 1-1: Νέα μοιρασιά στο Τριφυλιακό ντέρμπι

Γράφτηκε από τον
ΕΡΑΝΗ – ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ 1-1: Νέα μοιρασιά στο Τριφυλιακό ντέρμπι

Ισόπαλο, όπως και το ματς του α’ γύρου, με σκορ 1-1 έληξε το Τριφυλιακό ντέρμπι της Εράνης με την Κυπαρισσία για την 10η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Α’ τοπικής.

Αυτή που χαμογελά πάντως είναι η Εράνη μιας και είχε βρεθεί από νωρίς πίσω στο σκορ με γκολ του Κωνσταντόπουλου, όμως κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια και να γλιτώσει την εντός έδρας ήττα χάρις σε γκολ του Μπάρκα στο 87’!
Ετσι οι δύο ομάδες μετά την πρώτη αγωνιστική του β’ γύρου ισοβαθμούν στη 2η θέση με 18 βαθμούς, βρέθηκαν όμως στο -4 από τον πρωτοπόρο Τέλλο Αγρα.
Ο αγώνας έγινε στο παλιό γήπεδο Φιλιατρών, παρουσία 400 και πλέον φιλάθλων και των δύο ομάδων.
Οι γηπεδούχοι απείλησαν πρώτοι στο 3’ με τον Σπυρόπουλο από κοντά να μην μπορεί να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.

Το 0-1 στο 7' ο Κωνσταντόπουλος

Στο 7’ η ομάδα του Ηλία Φωτόπουλου άνοιξε το σκορ ύστερα από φάση διαρκείας με τα σουτ των Κωνσταντόπουλου και Παναγόπουλου να αποκρουονται από τον Κουμπαρούλη, όμως ο πρώτος με νέο σουτ έγραψε το 0-1. Στο 18’ ο Μπάρκας έκανε το κόψιμο και ο Πέππας σούταρε λίγο άουτ.

Δοκάρι για 2ο γκολ με Αντωνόπουλο

Οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 28’ να κάνουν δύο τα τέρματα τους μιας και η εκτέλεση φάουλ του Αντωνόπουλου σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι!
Στο δεύτερο μέρος η πρώτη καλή στιγμή ήταν για τους “κυανόλευκους”
στο 66’ με τον Αντωνόπουλο να κάνει το γύρισμα και τον Κωνσταντόπουλο
να σουτάρει πάνω σε σώματα αμυντικών.
Στο 70’ οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν πως ο Γκεβόρι έπρεπε να δει την κόκκινη κάρτα για μαρκάρισμα από πίσω στον Χ. Μπουτσικάκη, με τον κ. Ρέκκα να του δείχνει κίτρινη κάρτα.
Στο 72’ το διαγώνιο σουτ του Μπάρκα δεν βρήκε για λίγο στόχο.

Ισοφάριση με Μπάρκα στο 87'

Οι “πράσινοι” πίεσαν όσο περνούσε η ώρα και στο 87’ έφτασαν στην ισοφάριση... Μετά από εκτέλεση φάουλ (το οποίο θεώρησαν ανύπαρκτο οι φιλοξενούμενοι) και σύγχυση στην περιοχή ο Μπάρκας με κεφαλιά έγραψε το τελικό 1-1.
Το ματς σφύριξε ο Ρέκκας, με βοηθούς τους Τσοπανάκη και Γαϊτάνη.
ΕΡΑΝΗ: Κουμπαρουλης, Δ. Γεωργιόπουλος, Νικολακόπουλος (82’ Κόλλιας), Λεβεντάκης (46’ λ.τρ. Γκότσης), Τσόπελας, Χάρμπας, Γκεβόρι, Πέππας (70’ λ.τρ. Διονυσόπουλος), Α. Γεωργιόπουλος, Σπυρόπουλος, Μπάρκας.
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Στεφανάκος, Παρασκευόπουλος, Ανδρουτσής, Καπλάνης, Π. Μπουτσικάκης, Μαρκόπουλος, Σκοτζάι (46’ Χ. Μπουτσικάκης), Κατσιώλης, Παναγόπουλος (68’ Ραυτόπουλος), Αντωνόπουλος (68’ Σπυρόπουλος), Κωνσταντόπουλος.