Πέμπτη, 07 Αύγουστος 2014 21:16

"Ο κ. Δεδούσης επέλεξε τον εύκολο δρόμο της αποχώρησης", λέει η διοίκηση της Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον

Ο Παναγιώτης Δεδούσης παραιτήθηκε την Τετάρτη από το Δ.Σ. του "Π.Σ. Η Καλαμάτα" και σήμερα  η διοίκηση της Μεσσηνιακής ομάδας εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καυτηριάζει την απόφαση του πρώην μέλους της, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι διάλεξε τον εύκολο δρόμο της αποχώρησης.

Ακόμα προσθέτει ότι κάθε εμπόδιο κάνει πιο δυνατό το συμβούλιο και ζητά τη στήριξη του φίλαθλου κόσμου για να υλοποιηθούν οι πρωταγωνιστικοί στόχοι.
Θυμίζουμε ότι ο Π. Δεδούσης παραιτήθηκε, διότι ο ίδιος καταλόγισε στον πρόεδρο Γιώργο Ράλλη συγκεντρωτισμό παρά το γεγονός ότι τα πρώτα χρήματα μπήκαν φέτος στο ταμείο από τέσσερις πλευρές που λογικά θα έπρεπε να έχουν την συμμετοχή στις αποφάσεις.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της διοίκησης αναφέρει: "Ο κ. Παναγιώτης Δεδούσης επέλεξε, δυστυχώς, τον εύκολο δρόμο της αποχώρησης από το ΔΣ του ΠΣ Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ, παρά τα όσα ο ίδιος ευαγγελιζόταν όταν έθετε υποψηφιότητα και μάλιστα η αποχώρησή του αυτή συνοδεύτηκε από έντονη κριτική και ύφος απαξίωσης προς τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης. Το Δ.Σ του Π.Σ Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ συνεχίζει την καθημερινή δουλειά για την ολοκλήρωση του πλάνου που έχει θέσει και την υλοποίηση των πρωταγωνιστικών στόχων της ομάδας. Κάθε εμπόδιο μας κάνει πιο δυνατούς για να προχωρήσουμε μπροστά, θέλουμε και ζητάμε την στήριξη του φίλαθλου κόσμου της ομάδας μας και γενικότερα της πόλης και είμαστε σίγουροι πως τα καλύτερα έρχονται".