Δευτέρα, 20 Δεκέμβριος 2021 18:43

ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ – ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ 0-2: Πρώτο διπλό με οδηγό τον Βλαχόπουλο

Γράφτηκε από τον
ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ – ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ 0-2: Πρώτο διπλό με οδηγό τον Βλαχόπουλο

 

Σπουδαίο διπλό πήρε χθες στην Κορώνη το Καλό Νερό επικρατώντας με 2-0 του τοπικού Ακρίτα.

Αυτή ήταν η πρώτη εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα για την ομάδα του Τάκη Παναγόπουλου που μετρά δύο νίκες και μια ισοπαλία στα τρία τελευταία ματς και έφτασε τους 16 βαθμούς.
Από την άλλη η Κορώνη επηρεασμένη και από τη ήττα στους Γαργαλιάνους, δεν έκανε γκολ τις ευκαιρίες που δημιούργησε στο δεύτερο ημίχρονο και έχασε για πρώτη φορά στην έδρα της.
Στο 42’ ακυρώθηκε ως οφσάιντ γκολ που πέτυχε ο Βλαχόπουλος, προκαλώντας τις διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων.

“Χτύπησε” στο β’ ημίχρονο

Στο ξεκίνημα του β’ ημιχρόνου η ομάδα του Σπύρου Τσίκινη είχε δύο καλές στιγμές με τον Γαλανόπουλο στο 56’ όταν σε τετ α τετ πλάσαρε και απέκρουσε ο Κυριακόπουλος και τον Μουτζούρη στο 63’ που σούταρε λίγο άουτ.
Στο 76’ οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 0-1 με σουτ του Βλαχόπουλου
στο “Γ” μετά από πάσα του Παπαδημητρίου.
Μετά από επτά λεπτά, στο 83’ το Καλό Νερό πέτυχε και δεύτερο γκολ όταν ύστερα από φοβερή συνεργασία η μπάλα κατέληξε στον Βλαχόπουλο που με σουτ την έστειλε πρώτα στο οριζόντιο δοκάρι μετά στο κάθετο και στα δίχτυα για το 0-2.
Ο Βλαχόπουλος πέτυχε κι άλλο γκολ στο 90’, αλλά ακυρώθηκε κι αυτό ως οφσάιντ.
Το ματς σφύριξε ο Η. Νικολόπουλος, με βοηθούς τους Μιχαλόπουλο και Αγγελόπουλο.
ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ: Σακκάς, Τσιμικλής, Κουτσουμπός, Παναγιωτόπουλος (85’ Σαρδέλης), Σπανός, Σταματόπουλος (85’ Χοτζάι), Μερκούρης, Μάραντος (70’ Τέντες), Κάνιστρας (46’ Τσιριγώτης), Μουτζούρης, Γαλανόπουλος.
ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ: Κυριακόπουλος, Γκούσκος, Βλάμης, Αριδάς, Περιβολάρης, Ντιόπ, Παπαδημητρίου, Κουντάνης, Καραχάλιος (80’ Κυριακούλης), Βλαχόπουλος, Μαλλισώβας (65’ Καραβίτης).