Κυριακή, 10 Αύγουστος 2014 22:11

Ξεκίνησε προετοιμασία ο Νέος Αρις

Γράφτηκε από τον
Ξεκίνησε προετοιμασία ο Νέος Αρις

Με στόχο να διεκδικήσει μία από τις τρεις πρώτες θέσεις της Α1, που οδηγούν σε άνοδο στην πρώτη κατηγορία της Μεσσηνίας, ξεκίνησε ο Νέος Αρις την προετοιμασία του για την προσεχή αγωνιστική περίοδο, το απόγευμα του Σαββάτου.


Στην πρώτη προπόνηση που διεξήχθη στο δημοτικό γήπεδο του Αρι έδωσαν το "παρών" σύσσωμη η διοίκηση του συλλόγου με επικεφαλής τον πρόεδρο Βασίλη Σπηλιώτη.
Στο πάγκο της ομάδς επέστρεψε μετά από σχεδόν τρία χρόνια ο Σταύρος Γεωργιόπουλος, ο οποίος από την πρώτη στιγμή έδωσε στους παίκτες να καταλάβουν ότι για να επιτευχθεί ο στόχος που έθεση η διοίκηση θα πρέπει να δουλέψουν σκληρά.
Ο Νέος Αρις θα στηριχθεί στους παίκτες από το υπάρχον δυναμικό, Ι. Σκαλιώτη, Κωστόπουλο, Σαμιώτη, Σαρρή, Αναστασόπουλο, Κότση, Γρίβα, Π. Σκαλιώτη, Κόντη, Δασκαρόλη, Ι. Σπηλιώτη, Μ. Σκουράκη, Δ. Σκουράκη, Καρέλη, Ρουμελιώτη, Κοψαχείλη, Μαρκόπουλο, Καλογερόπουλο και τους νεοαποκτηθέντες Δημήτρη Πολίτη, Ηλία Μπουζαλά, Νάσο Δαμουρά, Βασίλη Μαλλικούρτη, Αποστόλη Γιαννόπουλο, Αργύρη Ψαρρά, Αγγελο Μωραγιάννη, αλλά και σε όποιους αποκτηθούν στη συνέχεια, καθώς η διοίκηση είναι σε αναζήτηση δύο παικτών.
Να σημειωθεί ότι τελευταία μεταγραφή μέχρι στιγμής είναι ο Αγγελος Μωραγιάννης, ο οποίος είχε μείνει ελεύθερος από ομάδα της Αθήνας. Είναι 21 ετών αμυντικός και αγωνίζεται στη θέση του δεξιού μπακ.
Παρελθόν από την ομάδα του Αρι αποτελούν οι Γιάννης Κουρκουτάς, Στάθης Σπηλιώτης, Παναγιώτης Αντωνόπουλος, Παναγιώτης Μαρκόπουλος.
Σε ότι αφορά την προετοιμασία για τις πρώτες 10 ημέρες θα γίνονται διπλές προπονήσεις, το πρωί στο δημοτικό γήπεδο "Γιώργος Λουκαρέας" και το απόγευμα στο δημοτικό γήπεδο του Αρι.
Πέρα από τις προπονήσεις, οριστικοποιήθηκε και το πρώτο φιλικό παιχνίδι που είναι στις 20 Αυγούστου με αντίπαλο τον Κεραυνό. Το φιλικό θα γίνει στο γήπεδο του Αρι, ενώ θα δώσει ακόμη δύο φιλικά, ενδιάμεσα από τα παιχνίδια κυπέλλου, στις 27 Αυγούστου και στις 3 Σεπτεμβρίου, αλλά για την ώρα δεν έχει ξεκαθαρίσει με ποιες ομάδες θα παίξει.