Δευτέρα, 11 Αυγούστου 2014 08:14

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Παραμένουν τα κενά στο ρόστερ

Γράφτηκε από τον
"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Παραμένουν τα κενά στο ρόστερ

Δύο εβδομάδες προετοιμασίας συμπληρώνει σήμερα η Καλαμάτα και τα κενά στο ρόστερ παραμένουν. Η μεσσηνιακή ομάδα "καίγεται" για την απόκτηση γκολκίπερ μετά τη ξαφνική λύση της συνεργασίας με τον Τριαντάφυλλο Βασιλειάδη, ο οποίος είχε φραστικό επεισόδιο με τον προπονητή Νίκο Κουρμπανά.


Ο Γιάννης Φιρινίδης αποτελεί πλέον την πρώτη επιλογή για τη θέση κάτω από τα γκολπόστ.
Ο 30χρονος πορτιέρο με πάνω από 100 συμμετοχές στις επαγγελματικές κατηγορίες έχει μιλήσει με τη διοίκηση της Καλαμάτας και βλέπει με θετικό μάτι το ενδεχόμενο να γίνει τη νέα σεζόν κάτοικος… Καλαμάτας. Το θέμα όμως είναι ότι ιστοσελίδες στην Καβάλα παρουσιάζουν τον πρώην παίκτη του Ηρακλή, της Λάρισας, του Αγροτικού Αστέρα και άλλων ομάδων να έχει συμφωνήσει με την Καβάλα!
Από εκεί και πέρα στις προπονήσεις δοκιμάστηκε ο Μπραϊμλάρι που πέρυσι αγωνιζόταν στον Πανναυπλιακό, αλλά δεν αποτελεί προτεραιότητα για τη φανέλα με το Νο1. Από το "μικροσκόπιο" της τεχνικής ηγεσίας πέρασε και ο Ευθύμιος Αργυρόπουλος. Ο πρώην μέσος του Παναιγιάλειου όμως δεν κατάφερε να πείσει το Νίκο Κουρμπανά ότι στην παρούσα φάση είναι απόλυτα έτοιμος να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις και έτσι η περίπτωσή του δεν θα προχωρήσει.
Η Καλαμάτα πέρα από γκολκίπερ, ψάχνει για έναν επιτελικό μέσο, αλλά και για κεντρικό αμυντικό. Το αρνητικό είναι ότι μεθαύριο ξεκινούν τα φιλικά τεστ (εκτός με Βάρδα) και λείπουν από την ομάδα παίκτες που στο πρωτάθλημα της Γ' εθνικής θα πάρουν φανέλα βασικού.
Ως εκ τούτου ο νέος τεχνικός της "Μαύρης Θύελλας" δεν μπορεί να δουλέψει όπως θα ήθελε.
Στο αμιγώς αγωνιστικό σκέλος, οι παίκτες πήραν χθες το πρώτο τους ρεπό από την ημέρα που μπήκαν στο γήπεδο, αλλά από σήμερα επιστρέφουν σε ρυθμούς προπονήσεων.    

Μέχρι σήμερα
οι δηλώσεις συμμετοχής

Τελευταία μέρα είναι η σημερινή για να δηλώσουν οι ομάδες συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ' εθνικής.  Σύμφωνα με την προκήρυξη  η δήλωση  στην ΕΠΟ πρέπει να συνοδεύεται από το σχετικό παράβολο των πεντακοσίων (500) ευρώ) μέχρι  τις 2 το μεσημέρι.
Ως εκ τούτου η Ομοσπονδία θα ανακοινώσει τις επόμενες μέρες τον καταρτισμό των ομίλων έχοντας τον αριθμό των ομάδων που θα λάβουν μέρος.