Τετάρτη, 05 Ιανουάριος 2022 11:30

Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: Αναβλήθηκε λόγο κορονοϊού το ματς με Εθνικό Σκουλικάδου

Γράφτηκε από τον

Νέα αναβολή είχαμε στον προγραμματισμένο για σήμερα αγώνα του Α.Ο. Διαβολιτσίου με τον Εθνικό Σκουλικάδου...

Αιτία είναι τα κρούσματα κορονοϊού που υπάρχουν στις τάξεις της Μεσσηνιακής ομάδας, αλλά και σε αυτή της Ζακύνθου. Ετσι η ΕΠΟ πήρε την απόφαση να αναβάλλει εκ νέου τον συγκεκριμένο αγώνα. Να θυμίσουμε πως ήταν εξ αναβολής αναμέτρηση της 10ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ’ εθνικής, που δεν είχε γίνει στις 12 Δεκεμβρίου λόγω απεργίας της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας, που δεν επέτρεψε στην ομάδα της Ζακύνθου να ταξιδέψει.
Μέχρι χθες στην ομάδα του Διαβολιτσίου είχαν επιβεβαιωθεί δέκα κρούσματα κορονοϊού σε ποδοσφαιριστές της ομάδας, ενώ ο ιός έχει “χτυπήσει” και μέλος του τεχνικού τιμ.
Χθες το απόγευμα πάντως ήταν προγραμματισμένα να γίνουν και νέα τεστ ανίχνευσης κορονοϊού, για να φανεί ποιο είναι το ακριβές μέγεθος της διασποράς στην ομάδα.
Τέλος, είναι αρκετά πιθανό η ΕΠΟ να προχωρήσει και σε αναβολή ολόκληρης της 13ης αγωνιστικής στη Γ’ εθνική που είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 9 Ιανουαρίου. Κι αυτό διότι οι περισσότερες ομάδες αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τη έξαρση της πανδημίας στη χώρα.
Το Διαβολίτσι σύμφωνα με το πρόγραμμα παίζει την Κυριακή εκτός έδρας με τον Διαγόρα Βραχνέικων.