Παρασκευή, 14 Ιανουάριος 2022 10:46

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Υπέγραψε για 1,5 χρόνο ο Ούγκο Μπόρχες - Πλήγμα με Μαρκόφσκι

Γράφτηκε από τον

Κοντράστ συναισθημάτων επεφύλασσε η χθεσινή μέρα για την ομάδα της Καλαμάτας, καθώς τη χαρά για την υπογραφή συμβολαίου από τον Ούγκο Μπόρχες, διαδέχτηκε η στενοχώρια για τον σοβαρό τραυματισμό του Μάρκο Μαρκόφσκι.

Ο Σέρβος επιθετικός υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο προχθεσινό παιχνίδι με τον Ηρόδοτο και θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου.
Ο Μαρκόφσκι πρόλαβε να αγωνιστεί ελάχιστα λεπτά στη Μεσσήνη, αφού πήρε στο 79’ τη θέση του Γιάννη Λουκίνα και οι φόβοι που υπήρχαν για ζημιά στο γόνατο, δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν την Πέμπτη.
“Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει ότι ο ποδοσφαιριστής Μάρκο Μαρκόφσκι υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού κατά τη διάρκεια του χθεσινού (σ.σ. προχθεσινού) αγώνα με τον Ηρόδοτο. Τις επόμενες ημέρες θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου. Η ομάδα μας του εύχεται περαστικά, ταχεία ανάρρωση και θα είμαστε κοντά του σε ότι χρειαστεί. Μάρκο είσαι παλικάρι, είσαι ένας από εμάς!”, αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ για τον τραυματισμό του Μαρκόφσκι, που είναι από τους πιο έμπειρους παίκτες της Καλαμάτας.
Η πολύμηνη απουσία του αποτελεί πλήγμα για τη μεσσηνιακή ομάδα, που διανύει περίοδο φόρμας στη Super League 2 με εφτά διαδοχικές νίκες και έχει βρεθεί στο -3 από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
Πριν ανακοινωθούν τα δυσάρεστα για τον Μαρκόφσκι, η Καλαμάτα είχε έρθει σε συμφωνία με τον
Ούγκο Μπόρχες., ο οποίος παρακολούθησε και το παιχνίδι με τον Ηρόδοτο. Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ, αφού πέρασε από ιατρικές εξετάσεις, υπέγραψε συμβόλαιο με τη “Μαύρη Θύελλα”, διάρκειας 1,5 έτους.
“Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει την απόκτηση του Hugo Borges ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο για 1,5 χρόνο. Τον καλωσορίζουμε στη Μαύρη Θύελλα και του ευχόμαστε να είναι υγιής και να βοηθήσει την ομάδα μας στην επίτευξη του στόχου της. Πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και τίθεται άμεσα στη διάθεση του Νίκου Αναστόπουλου”, σημειώνει η ανακοίνωση της ΠΑΕ για τον πρώην ποδοσφαιριστή της Κορίνθιανς, που ήρθε με υψηλές φιλοδοξίες στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα. Ενδεικτικές και οι πρώτες του δηλώσεις, την Τετάρτη στη Μεσσήνη. “Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην Καλαμάτα. Θα βοηθήσω από την πλευρά μου την ομάδα να πετύχει το στόχο της. Ηρθα για το πρωτάθλημα, μακάρι η ομάδα να ανέβει στην Σούπερ Λίγκα”. σημειώνει ο Μπόρχες, που μπορεί να αγωνιστεί τόσο στα άκρα της επίθεσης, όσο και ως δεύτερος επιθετικός.

Ζωντανά από την ΕΡΤ 3
το Λεβαδειακός – Καλαμάτα

Το κυριακάτικο ντέρμπι κορυφής στον 2ο όμιλο της SL2 ανάμεσα στον Λεβαδειακό και την Καλαμάτα (2.45 μ.μ), ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής. Το ματς θα μεταδοθεί μάλιστα ζωντανά από την ΕΡΤ 3. Χθες ανακοινώθηκαν και οι ορισμοί των διαιτητών. Στη Λιβαδειά θα βρεθεί ο Φώτης Πολυχρόνης από την Πιερία με βοηθούς τους Μηνούδη και Βρούζο, από τον ίδιο σύνδεσμό.
Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων και οι διαιτητές έχουν ως εξής:

Σάββατο

Ηρόδοτος-Παναθηναϊκός Β
Ανδριανός (Αχαΐας), Κουφός, Φράπος (Μακεδονίας)
Ρόδος- ΑΕΚ Β’ (ΕΡΤ 3)
Αντωνίου, Οικονόμου (Αχαΐας), Κωνστάντιος (Εύβοιας)

Κυριακή

Ζάκυνθος-Διαγόρας
Πουλόπουλος, Κορώνας, Χρηστάκος (Πειραιά)
ΟΦΙ- Αστέρας Βλαχιώτη
Κάτοικος, Αραβίδης (Αθηνών), Γούρνιας (Ανατ. Αττικής)
Καλλιθέα- Εργοτέλης
Κουκουλάς, Ψύλλος (Λέσβου), Αθανασοπούλου (Μεσσηνίας)
Αιγάλεω- Καραϊσκάκης Άρτας (ΕΡΤSPORTS)
Φίτσας (Πρέβεζας – Λευκάδας), Αρμακόλας (Κυκλάδων), Ισακοβίδης (Λακωνίας)
Λεβαδειακός- Καλαμάτα (ΕΡΤ 3)
Πολυχρόνης, Μηνούδης (Πιερίας), Βρούζος (Πιερίας)
Επισκοπή-Κηφισιά
Αναστασόπουλος, Μαλάνδρης (Χαλκιδικής), Μποζατζίδης (Μακεδονίας)
Ρεπό: Χανιά
* Ολα τα ματς θα ξεκινήσουν στις 2.45 μ.μ.