Παρασκευή, 14 Ιανουάριος 2022 12:44

Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: “Παράξενη αγωνιστική για όλες τις ομάδες”, τονίζει ο Μ. Στεφανίδης

Γράφτηκε από τον

Το πρώτο ματς για το 2022 θα δώσει την Κυριακή στο Μελιγαλά ο Α.Ο. Διαβολιτσίου, με αντίπαλο τον Ναυπακτιακό Αστέρα (3 μ.μ.) για την 14η αγωνιστική του 4ου ομίλου στη Γ’ εθνική και πρώτη του δευτέρου γύρου.

Ο πρώτος γύρος ωστόσο, δεν έχει ολοκληρωθεί, καθώς η 13η αγωνιστική που ήταν προγραμματισμένη για τις 8 και 9 Ιανουαρίου αναβλήθηκε λόγω κορονοϊού και θα διεξαχθεί την Τετάρτη 19 Ιανουαρίου. Ο ΑΟΔ θα αντιμετωπίσει μεσοβδόμαδα τον Διαγόρα Βραχνέικων εκτός έδρας, ενώ μία εβδομάδα αργότερα θα υποδεχτεί τον Εθνικό Σκουλικάδου σε εξ αναβολής αναμέτρηση. Το μυαλό όλων στο Διαβολίτσι βρίσκεται πάντως στον Ναυπακτιακό Αστέρα, με τους γηπεδούχους να έχουν να αγωνιστούν από τις 22 Δεκεμβρίου.
“Θα είναι μια παράξενη αγωνιστική για όλες τις ομάδες στην Γ’ εθνική. Γιατί όλες είχαν προβλήματα άλλες περισσότερα, άλλες λιγότερα με τον κορονοϊό και προέρχονται από αγωνιστική απραξία. Δεν ξέρουμε πως θα βγει αυτό στην κάθε ομάδα”, λέει στην “Ε” ο Μάρκος Στεφανίδης για την επανέναρξη του πρωταθλήματος.
Ο προπονητής του ΑΟΔ ευελπιστεί πάντως ότι η ομάδα του θα μπορέσει να μπει με το.. δεξί στο νέο έτος.
“Ελπίζω να είμαστε 100% έτοιμοι και να κατακτήσουμε τους τρεις βαθμούς. Ξέρουμε ότι θα παίξουμε με μια καλή ομάδα με υψηλό μπάτζετ. Την έχουμε αντιμετωπίσει ξανά. Σίγουρα θα υπάρχουν αλλαγές και στις δύο ομάδες. Θεωρώ ότι έχουμε τη δύναμή μας, που είναι το γήπεδο μας και θα διατηρήσουμε το απόλυτο”.
Το θετικό για την τεχνική ηγεσία είναι ότι με εξαίρεση τον Τσιγαρίδη δεν υπάρχουν άλλες απουσίες. Το Διαβολίτσι ενισχύθηκε μάλιστα στο μεταγραφικό παζάρι με τους Χότζα, Καρύδη, Καπατσώρη, Γεωργακόπουλο, ενώ περιμένει την έκδοση του δελτίου του Μιχαλόπουλου.

Σφυρίζει ο Παπαγεωργόπουλος

Ο Γιάννης Παπαγεωργόπουλος από την Αργολίδα, θα διαιτητεύσει το κυριακάτικο ματς του Α.Ο. Διαβολιτσίου με τον Ναυπακτιακό Αστέρα, έχοντας βοηθούς τους Παπαγεωργόπουλο και Τσούκα, από την Αρκαδία.
Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων στην 14η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ εθνικής και οι διαιτητές έχουν ως εξής:

Κυριακή, 3 μ.μ.
ΑΟ Διαβολιτσίου – Ναυπακτιακός Αστέρας
Παπαγεωργόπουλος, Τσούκας, Παπαγεωργίου (Αρκαδίας)
Αίας Γαστούνης – Εθνικός Σκουλικάδου
Αντωνιάδης (Κεφαλληνίας), Καρράς, Σταθοπούλου (Αχαΐας)
Τηλυκράτης- Διαγόρας Βραχνέικων
Πούργας, Μίχος, Μερκούρης (Κέρκυρας)
Παναιγάλειος- Αναγέννηση Άρτας
Κεφίλης, Σπηλιώτης, Οικονόμου (Κορίνθου)
Παναχαϊκή- Αχέρων Καναλακίου
Αλατσάκης, Καρακελές (Πειραιά), Παπαδόπουλος (Κιλκίς)
Βάρδα – Αμβρακικός Λουτρού 3-0 (α.α).
Ρεπό: Παναγρινιακός