Πέμπτη, 20 Ιανουάριος 2022 12:49

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝΕΪΚΩΝ – ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ 1-1: Σημαντικός βαθμός, μπορούσε το διπλό

Γράφτηκε από τον

Ενα ακόμα βήμα για την παραμονή στη Γ’ εθνική έκανε χθες το Διαβολίτσι, που αναδείχθηκε ισόπαλο 1-1 στα Βραχνέικα με τον Διαγόρα.

Η μεσσηνιακή ομάδα μπορούσε να φύγει και με τους τρεις βαθμούς, καθώς προηγήθηκε στο 21' με πλασέ του Μουλιάτου και κρατούσε το προβάδισμα μέχρι το 83,' όταν ο Σκεπετάρης, διαμόρφωσε το τελικό σκορ.
Η ισοπαλία ωστόσο σε μια δύσκολη έδρα θεωρείται θετικό αποτέλεσμα και διατηρεί το Διαβολίτσι πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού στον 4ο όμιλο. Συγκεκριμένα ο ΑΟΔ είναι στο +4 και την Κυριακή θα πάρει δίχως κόπο το τρίποντο με τον Αμβρακικό Λουτρού, ενώ έχει και ένα ματς λιγότερο. Το εξ αναβολής με τον Εθνικό Σκουλικάδου που θα διεξαχθεί την προσεχή Τετάρτη στο Μελιγαλά.
Να σημειωθεί ότι η χθεσινή εμβόλιμη αγωνιστική ήταν η 13η και τελευταία του πρώτου γύρου, ενώ ήδη έχει διεξαχθεί (την περασμένη Κυριακή) η πρώτη του δευτέρου γύρου.
Το Διαβολίτσι ήταν καλύτερο στο πρώτο ημίχρονο και ευτύχησε να προηγηθεί στο 21’ με τον Μουλιάτο και είχε ευκαιρίες και για δεύτερο γκολ. Ο τραυματισμός του Τσιγαρίδη όμως στο 44’ του χάλασε τα σχέδια, αφού δεν υπήρχαν λύσεις στην επίθεση. Ο Διαγόρας πίεσε στο δεύτερο ημίχρονο, με τον ΑΟΔ να οπισθοχωρεί, ενώ από ένα σημείο και μετά βγήκε και η κούραση από το ματς με τον Ναυπακτιακό Αστέρα.

Χαμένο τετ α τετ Πάγια στο 0-1

Παρ’ όλα αυτά το Διαβολίτσι είχε τη μεγάλη ευκαιρία να “κλειδώσει” τους τρεις βαθμούς στο 80’
με τον Πάγια να βγαίνει τετ α τετ με τον Μπαρδάκη και να πλασάρει πάνω στον τερματοφύλακα του Διαγόρα. Ετσι αντί για το 0-2, έγινε στο 83’ το 1-1 με τον Σκεπετάρη, που είχε έρθει από τον πάγκο.
Να σημειωθεί ότι η μεσσηνιακή ομάδα αγωνίστηκε χωρίς τους τιμωρημένους Πιτσιλή,μ Δημητρίου και τους Μιχαλόπουλο, Κορακιανίτη, καθώς δεν έχουν εκδοθεί τα δελία τους, ενώ οι Μπαλόπουλος και Ηλιόπουλος έπαιξαν με προβλήματα τραυματισμών.
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝΕΪΚΩΝ: Μπαρδάκης, Αγκαράι (46’ Καπετανάκης), Σιδέρης, Δημόπουλος, Σταυρόπουλος (69’ Σταθόπουλος), Ν. Βλασόπουλος (73’ Σπανός), Αποστολόπουλος, Καλλιτσουνάκης (69’ Καραμπούλας), Θ. Βλασόπουλος (22’ λ.τρ. Σκεπετάρης), Αλεξανδρής, Γεωργαντόπουλος.
ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Μερκούρι, Κρεμμύδας, Βέλλης, Καντούτσης, Μπαλόπουλος, Στραβάκος, Πάγια, Θώδης, Ηλιόπουλος (90’ Τσουκαλάς), Τσιγαρίδης (44’ λ.τρ. Καρύδης) Μουλιάτος (75’ Γκελγκέρια)