Δευτέρα, 24 Ιανουάριος 2022 17:02

ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ – ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ 0-5: Εύκολη επικράτηση στο Τριφυλιακό ντέρμπι

Γράφτηκε από τον
ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ – ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ 0-5: Εύκολη επικράτηση στο Τριφυλιακό ντέρμπι

Με επιβλητική σε σκορ νίκη ξεκίνησε τα επίσημα παιχνίδια της στο 2022 η Κυπαρισσία που αν και φιλοξενούμενη κέρδισε στο γήπεδο της, το Καλό Νερό με 5-0.

Ο ΑΟΚ συνεχίζει όπως σταμάτησε την προηγούμενη χρονιά, με νίκη φτάνοντας σχετικά εύκολα στην επικράτηση απέναντι στην ομάδα του Καλού Νερού και παραμένει στη δεύτερη θέση, έναν βαθμό πίσω από τον πρωτοπόρο του β’ ομίλου Τέλλου Αγρα.
Ιδανικό ήταν το ξεκίνημα για τον Κώστα Παλαμάρα στο πάγκο του ΑΟΚ, αφού στο πρώτο του παιχνίδι η ομάδα σημείωσε επιβλητική νίκη, πετυχαίνοντας δύο τέρματα στο α’ μέρος και τρία στην επανάληψη.
Το σκορ άνοιξε στο 32’ ο Κωνσταντόπουλος με σουτ. Εξι λεπτά μετά οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το 0-2 με ωραίο σε εκτέλεση σουτ του Παρασκευόπουλου από τη γωνία σχεδόν της περιοχής, που έστειλε την μπάλα στο απέναντι “Γ” της εστίας του Κυριακόπουλου. Στο 62’ ο Αντωνόπουλος σημείωσε το 0-3 και στο 71’ ο νεοαποκτηθείς Βασίλης Αθανασόπουλος άνοιξε λογαριασμός κάνοντας το 0-4. Το τελικό 0-5 διαμόρφωσε στο 86’ ο Κατσιώλης.
Οι γηπεδούχοι δημιούργησαν κάποιες καλές φάσεις στο πρώτο 45λεπτο, αλλά δεν μπόρεσαν να απειλήσουν ουσιαστικά την εστία του Στεφανάκου.
Συγκεκριμένα στο 5’ ο Παπαδημητρίου προσπάθησε να εκμεταλλευτεί λάθος αμυντικού και τερματοφύλακα πήρε την μπάλα και σούταρε αδύναμα με αποτέλεσμα να βρει σε αντίπαλο του και να φύγει κόρνερ. Στο 11’ ο Βλαχόπουλος με πάσα στην πλάτη των αμυντικών τροφοδότησε τον Καραχάλιο, αυτός βγήκε τετ-α-τετ με τον Κυριακόπουλο έκανε το πλασέ, όμως η μπάλα βρήκε στον αντίπαλο του και έφυγε κόρνερ.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Πλακογιάννης με βοηθούς διαιτητές τους Γεωργαντά και Χ. Μπουρίκα.
ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ: Κυριακόπουλος, Κυριακούλης (53’ Δαλκαφούκης), Βλάμης, Αριδάς (56’ Μαλισόβας), Περιβολάρης, Ντιόπ, Παπαδημητρίου (70’ Καραβίτης), Βασίλεφ, Καραχάλιος, Βλαχόπουλος, Κουντάνης (70’ Οικονομόπουλος).
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Στεφανάκος, Παρασκευόπουλος, Μιτρόφ, Καπλάνης, Μπουτσικάκης, Μαρκόπουλος, Σκοτζάι (80’ Ζαφείρης), Κατσιώλης, Παναγόπουλος (63’ Αθανασόπουλος), Αντωνόπουλος (80’ Σπυρόπουλος), Κωνσταντόπουλος (82’ Ανδρουτσής).