Δευτέρα, 24 Ιανουάριος 2022 17:35

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ – ΠΑΜΙΣΟΣ 0-3: Ανετο τρίποντο για τους “πράσινους” (φωτό)

Γράφτηκε από τον
ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ – ΠΑΜΙΣΟΣ 0-3: Ανετο τρίποντο για τους “πράσινους” (φωτό)

Εύκολο απόγευμα είχε χθες ο Πάμισος που επικράτησε στο “Πέτρος Γεωργανάς” της Σπερχογείας με 3-0 και συνέχισε την αναρρίχηση του προς την κορυφή.

Η ομάδα της Μεσσήνης εκμεταλλεύτηκε το ρεπό του δεύτερου Πανθουριακού και τον πλησίασε στους δύο πόντους συνεχίζοντας την προσπάθεια για να βρεθεί στα πλέι οφ ανόδου. Στο χθεσινό ματς δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα, ήταν σοβαρός και κατάφερε να αξιοποιήσει τρεις από τις φάσεις που δημιούργησε στο ματς για να φτάσει στο νικηφόρο αποτέλεσμα.
Η Σπερχογεία η οποία παιχνίδι με παιχνίδι παρουσιάζει σημάδια βελτίωσης, έκανε φιλότιμη προσπάθεια για να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα, δημιούργησε φάσεις στην αντίπαλη εστία, όμως δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει κάποια από αυτές ώστε να πάρει βαθμό ή βαθμούς.

Ολοι στην ομάδα γνώριζαν ότι δεν θα είχαν εύκολο έργο απέναντι στον Πάμισο μια ομάδα με αρκετούς καλούς και έμπειρους παίκτες, αλλά δεν παράτησαν το ματς και προσπάθησαν μέχρι το τέλος για το καλύτερο.

Φάσεις – γκολ

Στο 13’ ο Δεμπεγιώτης έκανε το διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή για να αποκρούσει σωτήρια ο Κ. Κακαλέτρης. Στο 16’ διαγώνιο σουτ του Ντάβου απέκρουσε σε κόρνερ ο Οικονομόπουλος.

Στο 26’ ο Δεμπεγιώτης με σουτ λίγο έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα άουτ δίπλα, σχεδόν, από το κάθετο δοκάρι. Στο 29’ ο Δεμπεγιώτης έκανε τη σέντρα και στην πορεία της μπάλας κινήθηκε ο Βλάχος, ο οποίος απέφυγε έναν αντίπαλο του και πάσαρε στον Κουλόπουλο και αυτός με συρτό διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία της εστίας του Κ. Κακαλέτρη και πέτυχε το 0-1. Στο 31’ σουτ του Τιμπλαλέξη από το ημικύκλιο της περιοχής, η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό και κατέληξε κόρνερ δίπλα από το κάθετο δοκάρι. Το κόρνερ εκτέλεσε ο Παπαδόπουλος και ο Σεντεμέντες με κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι έστειλε την μπάλα να φύγει άουτ δίπλα από το δεξί δοκάρι του Κ. Κακαλέτρη. Στο 57’ σε σέντρα στην περιοχή αποδέκτης έγινε ο Κουλόπουλος που έκανε το ψηλοκρεμαστό πλασέ και έστειλε την μπάλα άουτ λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 59’ συρτή σέντρα του κουλοπούλου ο Βλάχος κινήθηκε στην πορεία της μπάλας και με κοντινό πλασέ έκανε το 0-2. Στο 65’ προσπάθεια του Μπουρίκα από τα δεξιά απέφυγε έναν αμυντικό, έφτασε στην αντίπαλη περιοχή και βλέποντας τον Οικονομόπουλο να επιχειρεί έξοδο θέλησε να τον “κρεμάσει” με πλασέ, όμως ο τερματοφύλακας του Παμίσου κατάφερε να μπλοκάρει. Στο 64’ οι Βλάχος και Κουλόπουλος δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Κ. Κακαλέτρη που απέκρουσε. Στο 70’ ο Παπαδόπουλος από τα πλάγια μπήκε στην περιοχή και με δυνατό σουτ προσπάθησε να σκοράρει αλλά ο Κ. Κακαλέτρης απέκρουσε σε κόρνερ. Στο 75’ ο Μαστρόκαλος άλλαξε ωραία την μπάλα με τον Ντάβο, αυτός μπήκε στην περιοχή και την κατάλληλη στιγμή του γύρισε την μπάλα στο συμπαίκτη του που σούταρε αμέσως, αλλά η μπάλα κόντραρε στο σώμα του Χαραλαμπόπουλου και πέρασε κόρνερ. Ενα λεπτό σουτ του Παπαδόπουλου απέκρουσε ο Κ. Κακαλέτρης και στην επαναφορά ο Βλάχος με πλασέ από κοντά έστειλε την μπάλα άουτ λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 81’ ο Παπαδόπουλος με διαγώνιο σουτ διαμόρφωσε το τελικό 0-3.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Ψηλοπαναγιώτης που είχε βοηθούς διαιτητές την Αθανασόπουλου και τον Αντωνόπουλο.
ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Κ. Κακαλέτρης, Τζεφερεμιναίος (65’ Δημητρίου), Α. Κακαλέτρης (87’ Καστόρας), Μαστρόκαλος, Λένα, Σπύρος, Μπούρικας, Μαραβέλας (87’ Τσιάκας), Π. Κακαλέτρης (52’ Γουδέλης), Σώκαλης (65’ Μάτση), Ντάβος.
ΠΑΜΙΣΟΣ: Οικονομόπουλος, Αριστομενόπουλος, Χαραλαμπόπουλος, Σεντεμέντες, Φιλόπουλος, Μπόρχαν (62’ Ντίσα), Τιμπλαλέξης (82’ Στασινόπουλος), Δεμπεγιώτης, Παπαδόπουλος, Κουλόπουλος (82 Λυμπερόπουλος), Βλάχος (77’ Κανανάι).