Δευτέρα, 24 Ιανουάριος 2022 18:08

ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ – ΜΕΘΩΝΗ 1-0: Τρίποντο μετά από δύο μήνες με Γαλανόπουλο

Γράφτηκε από τον
ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ – ΜΕΘΩΝΗ 1-0: Τρίποντο μετά από δύο μήνες με Γαλανόπουλο

Νίκη μετά από σχεδόν δύο μήνες για την Κορώνη που επικράτησε με 1-0 της Μεθώνης στο γειτονικό ντέρμπι με σκόρερ τον Δημήτρη Γαλανόπουλο.

Ο Ακρίτας είχε δύο ήττες και μία ισοπαλία στα τρία τελευταία του παιχνίδια, όμως κατάφερε με όπλο την έδρα του να πάρει το τρίποντο και να φτάσει τους 20 βαθμούς.
Από την άλλη η Μεθώνη που έπαιξε ενισχυμένη με τα νέα της αποκτήματα Πανταζόπουλο και Τσιμικλή, γνώρισε μια ακόμη ήττα και παρέμεινε χαμηλά στη βαθμολογία ισόβαθμη με τον Απόλλωνα Πεταλιδίου.
Στο 30’ οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με κεφαλιά του Φέστα μετά από εκτέλεση φάουλ του Σπανού.

Ακυρώθηκε γκολ του Τσιμικλή

Στο 41’ μετά από κεφαλιά πάσα του Πανταζόπουλου ο Τσιμικλής με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ο διαιτητής Σκόρδος, όπως ισχυρίζονται οι φιλοξενούμενοι, έδειξε αρχικά σέντρα όμως ύστερα από υπόδειξη του βοηθού ακύρωσε στη συνέχεια το γκολ του ΑΟΜ.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την ομάδα του Βασίλη Κοσυφολόγου να χάνει σημαντική ευκαιρία στο 48’ με τον Τσατά να σημαδεύει το δοκάρι με σουτ.
Στο 65’ οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι, ζητώντας χέρι αμυντικού μετά από σέντρα του Παυλόγιαννη.

Στο 75' το 1-0 με Γαλανόπουλο

Η Κορώνη που προπονεί πλέον ο Δημήτρης Κουτσουμπός, έχοντας ρόλο παίκτη – προπονητή κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 75’...
Μετά από ωραίο συνδυασμό ο Μουτζούρης βρήκε στην περιοχή τον Γαλανόπουλο και εκείνος από το ύψος του πέναλτι έκανε με πλασέ το 1-0.

Αποβλήθηκε στο 82’ ο Μπίζος

Στο 82’ η Μεθώνη έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Μπίζου με δεύτερη κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία.
Στο 89’ ο ΑΟΜ έχασε ευκαιρία για την ισοφάριση με τον Παυλόγιανη να αστοχεί σε τετ α τετ.
Το ματς σφύριξε ο Σκόρδος, με βοηθούς τους Σταυρόπουλο και Ταβουλαρέα.
ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ: Σακκάς, Παναγιωτόπουλος, Τέντες, Φέστας, Κουτσουμπός, Σπανός, Σταματόπουλος (80’ Σταμάτης), Μερκούρης, Μουτζούρης, Γαλανόπουλος, Μάραντος (90’ Σαρδέλης).
ΜΕΘΩΝΗ: Μίντζηρας, Μπίζος, Κουτίβας, Πανταζόπουλος, Τσιμικλής, Μπούρδος, Πεϊδης, Δασκαλάκης, Τσατάς (80’ Σταματελόπουλος), Παυλόγιαννης, Σούλα (70’ Νάλντο).