Δευτέρα, 24 Ιανουάριος 2022 18:36

ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 1-1: Ολα έγιναν σε 2 λεπτά (φωτό)

Γράφτηκε από τον

Δεν αναδείχθηκε νικητής στη σαββατιάτικη αναμέτρηση που διεξήχθη στο “Γ. Λουκαρέας”, εκεί όπου η Ομόνοια και ο Απόλλωνας Καλαμάτας έμειναν στο 1-1.

Η γηπεδούχος ομάδα είχε καλή παρουσία στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και δημιούργησε ευκαιρίες ώστε να φτάσει στη νίκη. Από αυτές αξιοποίησε μόνο μία και αυτή αμέσως μετά τα γκολ που δέχτηκε, όπου κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1. Από εκεί και πέρα παρά τις προσπάθειες των παικτών της το αποτέλεσμα δεν άλλαξε.
Ο Απόλλωνας διεκδίκησε σε όλη τη διάρκεια του ματς ένα θετικό αποτέλεσμα, κατάφερε στις αρχές του β’ μέρους να πάρει κεφάλι στο σκορ, όμως η απάντηση της Ομόνοιας ήταν άμεση. Γενικά δημιούργησε φάσεις στη διάρκεια του ματς, αλλά πέρα από το γκολ που σημείωσε δεν κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα για δεύτερη φορά.
Η Ομόνοια συνεχίζει την προσπάθεια για παραμονή στην κατηγορία και με το βαθμό που πήρε έφτασε τους 11 και παρέμεινε στην 6η θέση. Ο Απόλλωνας με το βαθμό που πήρε, έφτασε τους 20 και βρίσκεται στην 4η θέση.

Το σκορ άνοιξε στο 50’ ο Νικολόπουλος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Το κέρδισε ο Σαρδέλης σε ανατροπή του από τον Μπούνα. Ενα λεπτό μετά οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ισοφάριση, μετά από συνεργασία του Τζανετάκου με τον Γεωργόπουλο, αποδέκτης της μπάλας έγινε ο Μπαρσελό και με γυριστό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 1-1.
Καλές ευκαιρίες για γκολ είχε η Ομόνοια με τους Μπαρσελό (15’ κεφαλιά, 20’ προβολή, 85’ προβολή), Τζανετάκο (70’ απευθείας κόρνερ). Ο Απόλλωνας έχασε ευκαιρίες με τους Νικολόπουλο (διπλή προσπάθεια), Κοντογόνη και Πουλουπάτη.
ΟΜΟΝΟΙΑ: Σταυριανός, Κοστρίβας, Μπούνας, Δημητρίου, Γαβράς, Μπαζάνης, Μπάλας (80’ Ι. Κωστόπουλος), Γεωργόπουλος (85’ Μάλαμας), Μπαρσελό, Τζανετάκος, Διονυσόπουλος (75’ Τάφα).
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Γιακουμής, Σεντεμέντες, Ρασσιάς, Αγγελόπουλος, Πανταζής, Νικολόπουλος, Καραϊσκός (71’ Τσουλάκος), Κουρεντζής, Σαρδέλης, Κοντογόνης, Πουλουπάτης, Κοντογόνης.