Δευτέρα, 24 Ιανουάριος 2022 19:07

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ 0-0: Μοιρασιά στη Μεσσήνη (φωτό)

Γράφτηκε από τον
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ 0-0: Μοιρασιά στη Μεσσήνη (φωτό)

Λευκή ισοπαλία είχαμε το Σάββατο στο δημοτικό στάδιο Μεσσήνης ανάμεσα στον Ολυμπιακό Ανάληψης και τον Εθνικό Μελιγαλά.

Στόχος των δύο ομάδων ήταν η νίκη για να συνεχίσουν την προσπάθεια για παραμονή στην κατηγορία, όμως παρά τις λίγες καλές φάσεις που δημιούργησαν στο παιχνίδι δεν κατάφεραν να σκοράρουν.
Ο Ολυμπιακός που δημιούργησε τις περισσότερες, είχε και δύο δοκάρι με τον Κώστα Ομέρι, αλλά δεν μπόρεσε να απειλήσει ουσιαστικά την εστία του Αλεξόπουλου, ο οποίος ήταν αρκετά καλός και κράτησε ανέπαφη την εστία του.
Ο Εθνικός από την άλλη ήθελε να σημειώσει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα όμως στις λίγες φάσεις που έκαναν οι παίκτες του, δεν κατάφεραν να απειλήσουν την εστία του Νίκου Κατσίποδα.
Στο 7’ σε σέντρα του Σίνου ο Ομέρι κινήθηκε στην πορεία της μπάλας και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι.

Στο 26’ ο Σαραντόπουλος έκανε το φαλτσαριστό σουτ από τη γραμμή σχεδόν της μεγάλης περιοχής, αλλά δεν ανησύχησε τον Κατσίποδα που μπλόκαρε. Στο 61’ κόρνερ του Σαραντόπουλου στο πίσω δοκάρι πρόλαβε ο Τσώνης προ του Γρ. Παπαγεωργίου και με κεφαλιά έδιωξε κόρνερ. Το εκτέλεσε από την απέναντι πλευρά (αυτή τη φορά) ο Μάραντος στέλνοντας την μπάλα στο πίσω δοκάρι, ο Γρ. Παπαγεωργίου έπιασε την κεφαλιά, όμως πρόλαβε ο Χρονόπουλος και έδιωξε με το κεφάλι. Στο 65’ ο Κακογιάννης σχεδόν από το κέντρο του γηπέδου εκτέλεσε φάουλ ο Διακουμάκος που κινήθηκε πρώτος στην μπάλα τη γύρισε προς τα πίσω για τον Αλεξόπουλο, όμως πρόλαβε ο Ομέρι και την πήρε, μπήκε στην περιοχή έκανε το διαγώνιο σουτ, όμως η μπάλα κτύπησε στη ρίζα, σχεδόν, της κάθετης δοκού και έφυγε πλάγια.

Στο 73’ ο Δημητρακόπουλος εκτέλεσε φάουλ από τη γωνία σχεδόν της μεγάλης περιοχής, η μπάλα πήρε πορεία προς τη εστία, όμως ο Αλεξόπουλος εκτινάχθηκε στο αριστερό “Γ” της εστίας του και έδιωξε σωτήρια σε κόρνερ. Το εκτέλεσε ο Δημητρακόπουλος και στο β’ δοκάρι ο Κακογιάννης που είχε προωθηθεί έκανε την κεφαλιά, όμως ο Αλεξόπουλος με διπλή προσπάθεια κατάφερε να μπλοκάρει την μπάλα. Στο 76’ από λάθος των αμυντικών ευνοήθηκε ο Ομέρι που πήρε την μπάλα έφτασε στην περιοχή και την κατάλληλη στιγμή πάσαρε στην απέναντι πλευρά για τον Σπυρόπουλο, αυτός βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Αλεξόπουλο επιχείρησε το σουτ όμως ο τερματοφύλακας του Εθνικού που είχε βγει από την εστία του έπεσε στα πόδια του και απέκρουσε σώζοντας την εστία του από βέβαιη παραβίαση. Στο 83’ ο Παπαβασιλόπουλος έκανε τη σέντρα στο πίσω δοκάρι ο Σπυρόπουλος από ευνοϊκή θέση προσπάθησε να σκοράρει, όμως δεν έπιασε καλά το σουτ και έχασε την ευκαιρία να απειλήσει ουσιαστικά την αντίπαλη εστία.

Αλλες ευκαιρίες για γκολ έχασαν οι Παπαβασιλόπουλος (47’ κεφαλιά), Πουλάκος (51’ σουτ) και Σπυρόπουλος (59’ κεφαλιά).
Την αναμέτρηση διαιτήτευσε ο Πλακογιάννης με βοηθούς διαιτητές τους Γεωργαντά, Γ. Μιχαλόπουλο.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ: Κατσίποδας, Κακόγιαννης, Μουλαβασίλης (11’ λ.τρ. Τσώνης), Γ. Καλογερόπουλος, Σίνος, Δημητρακόπουλος, Χρονόπουλος, Παπαβασιλόπουλος, Σπυρόπουλος, Παπανδρέου (78’ Θεοδοσόπουλος), Ομερι (92’ Χριστόπουλος).
ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Αλεξόπουλος, Μάραντος, Ζύλφο, Μακρής, Αλεξανδρόπουλος (37’ λ.τρ. Διακουμάκος, 86’ Βλαχόπουλος), Γρ. Παπαγεωργίου, Ράπτης, Σαραντόπουλος, Πουλάκος, Κανελλόπουλος, Ξυδιάς (88’ Χίλιαρχος).