Τετάρτη, 13 Αύγουστος 2014 20:07

Φιλική ήττα με 1-0 στη Βάρδα για την "Μαύρη Θύελλα" που έδειξε ότι θέλει ενίσχυση

Γράφτηκε από τον
Φιλική ήττα με 1-0 στη Βάρδα για την "Μαύρη Θύελλα" που έδειξε ότι θέλει ενίσχυση

Στην γειτονική Ηλεία και συγκεκριμένα στη Βάρδα ταξίδεψε σήμερα η "Μαύρη Θύελλα" όπου έδωσε το πρώτο της φιλικό ματς προετοιμασίας απέναντι στην τοπική ομάδα, την οποία θα βρει και φέτος στο δρόμο της στο πρωτάθλημα της Γ' εθνικής.


Οι Μεσσήνιοι γνώρισαν την φιλική ήττα με 1-0 σε ένα μέτριο ματς χωρίς ιδιαίτερο ρυθμό, χάρη σε ένα γκολ που πέτυχε ο Στεπάνοβιτς στο 65', μετά από πάσα του Μεσσήνιου Αγγελου Σαραντόπουλου.
Καλύτερη στιγμή της Μεσσηνιακής ομάδας ήταν το δοκάρι του νεαρού Κακκαλή στο 75'. Η Καλαμάτα πάντως ήταν η ομάδα που πλησίασε περισσότερες φορές το αντίπαλο τέρμα και είχε κάποιες καλές φάσεις κυρίως με τους Καλαντζή και Σαλαπάτα. Ωστόσο έδειξε πως το ρόστερ της χρειάζεται ενίσχυση ειδικά στην μεσαία γραμμή. Αυτό βέβαια είναι κάτι που το γνωρίζουν οι «μελανόλευκοι» παράγοντες και ο Νίκος Κουρμπανάς που τις επόμενες μέρες θα προσπαθήσουν να καλύψουν τα κενά που υπάρχουν στο ρόστερ της ομάδας.
Στο σημερινό ματς δεν αγωνίστηκαν λόγω προβλημάτων τραυματισμών δύο έμπειροι παίκτες της ομάδας, οι Λουμπαρδέας και Δημητριάδης.
Η Καλαμάτα ξεκίνησε το ματς με τους Κωνσταντακόπουλο, Χριστοφιλέα, Ρούση, Τριάντο, Νιφορόπουλο, Πολυχρόνη, Κουντάνη, Χαρίτο, Καλαντζή, Ηλιόπουλο και Γεωργακόπουλο.
Στην αρχή του δευτέρου ημίχρονου πέρασαν στο παιχνίδι οι Σκαρλάτος, Σαλαπάτας, Βασιλόπουλος ενώ στην συνέχεια αγωνίστηκαν και οι Παναγιωτόπουλος, Κακκαλής και Νικολόπουλος.
Η Βάρδα έπαιξε με δύο διαφορετικές 11άδες. Στο πρώτο μέρος αγωνίστηκαν οι Καπετανάκης, Γαλανόπουλος, Σωτηρόπουλος, Ανδριέλος, Βραχνής, Ντόμας, Σκιαδόπουλος, Γκούτρας, Θεοδορακόπουλος, Σκοτζάι, Γραμματικόπουλος.
Στην επανάληψη αγωνίστηκαν οι Φλίγκος, Τριγάζης, Πολίτης, Σιδέρης, Αποστολόπουλος, Σαραντόπουλος, Φωτόπουλος, Νικολόπουλος, Δημητρακόπουλος, Σαρανταυγάς, Στεπάνοβιτς.

Υπογράφει ο Παναγιωτόπουλος

Ο Δημήτρης Παναγιωτόπουλος συμμετείχε στις τελευταίες προπονήσεις, πήρε χρόνο συμμετοχής στο σημερινό φιλικό και πιθανότατα αύριο θα ολοκληρωθεί και τυπικά η απόκτηση του από την Καλαμάτα. Πρόκειται για μέσο που πέρυσι έπαιζε στην Βάρδα.

Την Κυριακή εκτός
με Ερμή Κιβερίου

Το επόμενο φιλικό ματς της Καλαμάτας είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή. Η Μεσσηνιακή ομάδα θα πάει στην Αργολίδα όπου θα φιλοξενηθεί από τον Ερμή Κιβερίου. Πρόκειται για την ομάδα που ήταν στον όμιλο του Παμίσου και της Σπάρτης στα μπαράζ ανόδου και πήρε την πρώτη θέση, η οποία θα είναι στον όμιλο της "Μαύρης Θύελλας" στο ερχόμενο πρωτάθλημα της Γ' εθνικής.